Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ελευθερόπουλος: «Ένα βήμα προς τα εμπρός»

Ελευθερόπουλος: «Ένα βήμα προς τα εμπρός»
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα 1-0 από την Κέρκυρα, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε ότι με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα κάνει βήματα εμπρός, ενώ ευχαρίστησε και τους φιλάθλους που χειροκρότησαν παρά το κακό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ελευθερόπουλος:

«Βρήκαμε απέναντί μας μια πολύ καλά στημένη ομάδα και δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνά της, παρότι το προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους. Αν εξαιρέσουμε το αποτέλεσμα, η εμφάνισή μας είναι βήμα προς τα εμπρός. Είχαμε 70% κατοχή της μπάλας και μάλιστα κάνοντας επίθεση και όχι αλλάζοντας πάσες στον χώρο άμυνάς μας. Τα παιδιά έκαναν ό,τι είχαμε πει και δεν έχω παράπονο. Είναι βέβαια άσχημο να χάνεις όταν παίζεις καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να μην είναι όλα δίκαια. Σε κάποια ματς ίσως να μην δικαιούμασταν τη νίκη και να την πήραμε. Σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά χάσαμε. Ο κόσμος περιμένει πλέον πολλά από εμάς. Εμείς ανεβάσαμε τον πήχη, εμείς θα πρέπει να τον κρατήσουμε ψηλά. Θέλω να πω ξανά ένα ευχαριστώ στον κόσμο. Το χειροκρότημα στις νίκες είναι πολύ εύκολο. Στις ήττες όμως είναι πολύ δύσκολο και σήμερα μας το πρόσφερε απλόχερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: