Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

«Το 100% για τη νίκη»

«Το 100% για τη νίκη»
Μπορεί ο Άρης να κατεβαίνει μισός στη Λιβαδειά για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό αλλά ο Γιάννης Γκέσιος είναι αισιόδοξος. Ο άσος των «κίτρινων» πιστεύει πως αν εκείνος και οι συμπαίκτες του δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους τότε θα πάρουν τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι, μετά το τρίποντο με αντίπαλο την Βέροια.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιάννης Γκέσιος στην κάμερα της Nova:

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια, για τον πανηγυρισμό του και το τρίποντο της νίκης που πήρε ο Άρης:


«Η χαρά μου είναι διπλή, διότι και το πρώτο μου γκολ σημείωσα με την ομάδα και χάρισα τη νίκη σ΄ ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Και γι αυτό είμαι πολύ χαρούμενος! Το περίμενα πως και πως γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχα δύο καλές στιγμές. Εντάξει, δεν γίνανε γκολ, ενώ είχα και την κεφαλιά που πήγε στον Αγκάνθο. Είχε γίνει ένα περιστατικό την προηγούμενη αγωνιστική. Ήταν μια κακιά στιγμή την οποία θέλω να αφήσω πίσω. Ήθελα να δείξω στον κόσμο του Άρη ότι δεν ισχύει τίποτα απ΄ αυτά που ακούστηκαν και ότι είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι σ΄ αυτή την ομάδα».

Για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό και αν είναι πιο δύσκολο παιχνίδι από ότι με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ:

«Σίγουρα είναι πιο δύσκολα γιατί σ΄ αυτά τα παιχνίδια δεν είσαι αουτσάϊντερ. Όταν παίζεις με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, είσαι το αουτσάϊντερ και μπορείς να κάνεις ζημιές. Για εμάς είναι πιο εύκολο να αγωνιζόμαστε κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό γιατί στη κόντρα είμαστε πιο επικίνδυνοι. Ενώ το να μπορέσεις να φτιάξεις παιχνίδι και να είσαι εσύ από πάνω, είναι πιο δύσκολο. Εμείς δεν κοιτάμε το τι κάνει ο Λεβαδειακός. Σίγουρα έχουμε πολλές απουσίες σ΄ αυτό το παιχνίδι, όμως όπως κάνουμε στα τελευταία ματς θα πάμε να παλέψουμε και να δώσουμε το 100% για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: