Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Κοίτα που έγινε συναρπαστικό!!

Κοίτα που έγινε συναρπαστικό!
Πριν την έναρξη της σκωτσέζικης Premier League, δύσκολα θα πόνταρε κάποιος τα χρήματά του σε κάποια ομάδα πλην της Σέλτικ για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

Να όμως που ο σκωτσέζικος μαραθώνιος αποδεικνύεται πιο συναρπαστικός από ότι περίμενε η ποδοσφαιρική Ευρώπη. Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής ανοίγει με τέσσερα παιχνίδια, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις Ινβερνές και Αμπερντίν που «φλερτάρουν» με τις πρώτες θέσεις.

Την Κυριακή οι εντός έδρας δοκιμασίες για τις πρωτοπόρους Σέλτικ και Χιμπέρνιαν.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής, η Ινβερνές υποδέχεται την Χαρτς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στους 18 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρώτη θέση και θέλουν το τρίποντο για να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των Σέλτικ και Χιμπέρνιαν. Τρεις βαθμοί χωρίζουν και την Χαρτς από την προνομιούχο πρώτη εξάδα, κίνητρο αρκετό για να επιδιώξει ότι καλύτερο στην έδρα της Ινβερνές.

Στα υπόλοιπα ματς του Σαββάτου, η Κιλμάρνοκ υποδέχεται την Ρος Κάουντι με τις δύο αντιπάλους να ισοβαθμούν στην όγδοη θέση. Η Μάδεργουελ φιλοξενεί την ουραγό Νταντί, που αναζητά επειγόντως βαθμούς και η Σεντ Μίρεν κοντράρεται με την Αμπερντίν. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με Ινβερνές και Σεντ Τζόνστον και θέλουν οπωσδήποτε «διπλό» για να συνεχίσουν να βρίσκονται στα... ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Την Κυριακή, σειρά παίρνουν οι πρωτοπόροι. Αρχικά η Χιμπέρνιαν υποδέχεται την Νταντί Γιουνάιτεντ και θέλει την νίκη για να μεταφέρει την πίεση στην Σέλτικ που αγωνίζεται λίγο αργότερα. Η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά που προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αγωνίζεται εναντίον της Σεντ Τζόνστον που έχει μόλις τρεις βαθμούς λιγότερους.

Σέλτικ και Χιμπέρνιαν έχουν από 21 βαθμούς έκαστη, με την ομάδα της Γλασκώβης βέβαια να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η 13η αγωνιστική

Σάββατο 10/11

Ινβερνές-Χαρτς 14:00

Κιλμάρνοκ-Ρος Κάουντι 17:00

Μάδεργουελ-Νταντί 17:00

Σεντ Μίρεν-Αμπερντίν 17:00

Κυριακή 11/11

Χιμπέρνιαν-Νταντί Γιουνάιτεντ 14:45

Σέλτικ-Σεντ Τζόνστον 17:00

Η επόμενη (14η) αγωνιστική

Παρασκευή 16/11

Νταντί Γιουνάιτεντ-Κιλμάρνοκ 21:45

Σάββατο 17/11

Αμπερντίν-Σέλτικ 14:00

Νταντί-Χιμπέρνιαν 17:00
Χαρτς-Σεντ Μίρεν 17:00
Σεντ Τζόνστον-Ρος Κάουντι 17:00

Κυριακή 18/11

Ινβερνές-Μάδεργουελ 14:45



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: