Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Τόρες: «Να ανέβουμε στην κορυφή»

Τόρες: «Να ανέβουμε στην κορυφή»
Επιθυμία του Φερνάντο Τόρες είναι να δει την Τσέλσι να φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, και η νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ είναι το πρώτο βήμα για αυτό, σύμφωνα με τον Ισπανό στράικερ.

Ο επιθετικός των «μπλε» θα έρθει αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα την προσεχή Κυριακή στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου η ομάδα του να φύγει με τους 3 βαθμούς από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση και βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θέλω να ανέβουμε στην κορυφή, όσο το δυνατόν γρηγορότερο και πρώτο βήμα είναι η νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ», σημείωσε αρχικά ο επιθετικός των «μπλε», για να σημειώσει στη συνέχεια:

«Η Λίβερπουλ χρειάζεται βαθμούς και θα κάνει τα πάντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς την Κυριακή. Εκτός αυτού, θα ήταν και μία τόνωση αυτοπεποίθησης για εκείνους».

Ο Τόρες αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι τα πηγαίνω καλά στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι όλα τα γκολ που έχω σημειώσει μέχρι τώρα είναι στο Champions League. Ανταποκρινόμαστε καλά και στις δύο διοργανώσεις. Αυτό που προέχει για μένα αυτή τη στιγμή είναι να προσαρμοστώ στην ομάδα, να συνηθίσω τους συμπαίκτες μου και το καινούριο περιβάλλον».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: