Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

«Περισσότερα γκολ από πέρυσι»

«Περισσότερα γκολ από πέρυσι»
Χαρούμενος με το σερί των γκολ που έχει πετύχει δήλωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε κατά την βράβευση του ως πολυτιμότερος παίκτης της 9ης αγωνιστικής πως στόχος του είναι να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και να πετύχει περισσότερα γκολ από όσα σκόραρε πέρυσι αλλά αυτό που επιθυμεί πάνω από όλα είναι να κερδίζει η ομάδα.

Διαβάστε όσα είπε ο Στέφανος Αθανασιάδης κατά την βράβευση του:

«Ευχαριστώ τον κόσμο για ακόμη ένα βραβείο που μου χαρίζει. Θέλω να πηγαίνω καλά κι εγώ, αλλά και όλη η ομάδα. Ετσι, θα έρθει σίγουρα κι άλλο βραβείο. Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά, θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν έχει σχέση ποιος πετυχαίνει το γκολ, απλώς είναι η θέση μου τέτοια που σκοράρω εγώ. Μακάρι να σκοράρουν κι άλλοι παίκτες».

Για την… ευστοχία του: «Μακάρι να συνεχιστεί το σερί μου και στο ματς με τον Πλατανιά, όχι μόνο από εμένα, αλλά και από άλλο παίκτη».

Για το γεγονός ότι έχει φτάσει πολύ νωρίς σε διψήφιο αριθμό γκολ: «Μακάρι να έρθουν κι άλλες διακρίσεις. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά, να τελειώσει το αυριανό με νίκη και μετά έχουμε όλες τις μέρες για να δούμε τα επόμενα ματς».

Για το αν σκέφτεται την πρωτιά στους σκόρερ: «Εξακολουθεί να είναι στόχος μου να αναδειχθώ πρώτος σκόρερ και να πετύχω περισσότερα γκολ από πέρσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: