Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Σανιά!!

Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Σανιά
Μπορεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος να μοιάζει ακόμα μακρινή (μεσολαβεί και η… φημολογούμενη καταστροφή του κόσμου άλλωστε στις 21 Δεκεμβρίου), όμως των φρονίμων τα παιδιά είναι γνωστό ότι δεν περιμένουν να πεινάσουν για να μαγειρέψουν.

Τη σχετική φρονιμάδα φαίνεται πως δείχνουν εκ προκειμένω στην Ίντερ, καθώς οι Μιλανέζοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Μπακαρί Σανιά για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο Γάλλος αμυντικός έχει… γυαλίσει για τα καλά στους «νερατζούρι». Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε πρόσφατα στις προπονήσεις από ένα κάταγμα στο πόδι, βλέπει όμως τη θέση του στην οπισθοφυλακή της Άρσεναλ να έχει καπαρωθεί από τον Καρλ Τζένκινσον.

Ο Σανιά, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2014, αναγνωρίζει τις καλές επιδόσεις του συμπαίκτη του: «Είναι πραγματικά καλός, έχει μάθει πολλά» δήλωσε ο Γάλλος για τον 20χρονο αμυντικό.

«Προσφέρει πολλά στην ομάδα και είμαι χαρούμενος για εκείνον γιατί δουλεύει σκληρά και είναι και πολύ καλός χαρακτήρας» συμπλήρωσε.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Τζένκινσον αναπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το κενό του, δεν αποκλείεται να τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου, με την Ίντερ να καιροφυλακτεί και να παρακολουθεί την επαναφορά του Σανιά ύστερα από τον τραυματισμό του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: