Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Σίσιτς κερνάει, ΟΦΗ πίνει!!


Σίσιτς κερνάει, ΟΦΗ πίνει
Με τον Μίρνες Σίσιτς να αναλαμβάνει το ρόλο του δημιουργού και να προσφέρει αφειδώς στους συμπαίκτες του την ευκαιρία να χρηστούν σκόρερ, ο ΟΦΗ έφτασε σε μία πολύ μεγάλη νίκη 2-0 απέναντι στη Βέροια για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σλοβένος έδωσε τις ασίστ και στα δύο τέρματα των Κρητικών, οι οποίοι έκαναν το καλύτερο δώρο στο Νίκο Αναστόπουλο, για τους 400 αγώνες του ως προπονητής.

Στον αντίποδα η «βασίλισσα του Βορρά» δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στους γηπεδούχους.

Ο ΟΦΗ έδειξε ότι ήθελε αυτή τη νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να μπορέσει να σκαρφαλώσει πιο ψηλά στην βαθμολογία. Ο Σίσιτς με την εμφάνισή του έδειξε ότι είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά για τους Κρητικούς και μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Ο Αναστόπουλος πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο τα 400 παιχνίδια του ως προπονητής.

Στην αντίπερα όχθη η Βέροια έδειξε εμφανώς επηρεασμένη από τις πολλές απουσίες που είχε και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να εμφανιστεί ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, ο Νίκος Καρύδας καλείται να βρει τις λύσεις, ώστε η ομάδα να ανακάμψει σύντομα και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.



Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να θέλει να πιέσει και πετύχει ένα γρήγορο τέρμα, που θα του έδινε προβάδισμα για τη νίκη στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες, κυρίως με τις εμπνεύσεις του Σίσιτς από τα αριστερά, αλλά και τον Παπάζογλου. Ωστόσο, η Βέροια αμυνόταν σωστά και προσπάθησε να βγάλει κάποιες φάσεις στην επίθεση, χωρίς όμως, να καταφέρει κάτι. Παρά το 0-0 το θέαμα ήταν πάρα πολύ καλό με τη μπάλα να πηγαίνει πολλές φορές πάνω- κάτω, με το παιχνίδι να αποκτά γρήγορο ρυθμό. Στο 41ο λεπτό η πίεση των Κρητικών απέδωσε καρπούς με τον Σόουζα, έπειτα από σέντρα του Σίσιτς, να κάνει το 1-0 με πολύ όμορφη προβολή.

Ο ΟΦΗ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, ώστε να πετύχει κι άλλο γκολ και να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να κάνουν το 2-0 στο 59’ με τον Λαμπρόπουλο, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σίσιτς και παράλληλη πάσα. Στη συνέχεια οι Κρητικοί έδωσαν χώρο στη Βέροια και προσπάθησαν να… χτυπήσουν στην αντεπίθεση, χάνοντας μάλιστα μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπούρμπο και τον Ζορμπά στο 79’. Το παιχνίδι κύλησε έτσι μέχρι το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποια απειλητική στιγμή.





ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Κουτσιανικούλης (77’ Μπούρμπος), Παπάζογλου (63’ Βιτώρος), Βάντο, Κουρδάκης, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (77’ Ζορμπάς), Σόουζα, Σίσιτς

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Σαρ, Μπανούσης, Μονιάκης

Βέροια (Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Ζε Βιτόρ, Καλστάς (84’ Παυλίδης), Ολαϊτάν, Κόστλι (64’ Πέρεζ), Ιωάννου (84’ Μπελόν)

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Καφές



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: