Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

«Εξαιρετική ομάδα ο Ατρόμητος»

«Εξαιρετική ομάδα ο Ατρόμητος»
Δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Πανιώνιο την Κυριακή (11/11) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Ο βοηθός προπονητή των «κυανέρυθρων» υπογράμμισε πως το σύνολο του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι δυνατό σε όλες τις γραμμές και πως θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να προσπαθήσουν αρκετά, ώστε να πάρουν το «τρίποντο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στην κάμερα της Νοva:

Για το πως είναι ψυχολογικά η ομάδα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

«Τα παιδιά στεναχωρήθηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά δείχνουν σοβαρότητα από την αμέσως επόμενη κιόλας μέρα. Έχουν σκύψει το κεφάλι και δουλεύουν με όρεξη και μεθοδικότητα, έχοντας στο μυαλό τους τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ήταν ένα αποτέλεσμα που μας στεναχώρησε, αλλά δείξαμε ακόμα μία φορά ότι προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έχουμε πλάνο και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είχε κάποια συνεχόμενα παιχνίδια παίρνοντας ισοπαλίες, κατάφερε την περασμένη εβδομάδα να πάρει το “τρίποντο” κόντρα στον Πανθρακικό. Διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Είναι μια καλή ομάδα που βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα και απ' όσο γνωρίζω έχει βλέψεις για ψηλότερα. Εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε την ομάδα μας και θα πάμε με μόνο στόχο να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για επικίνδυνα σημεία της ομάδας του Περιστερίου:

«Ο Ατρόμητος είναι εξαιρετικός σε όλες τις γραμμές. Και στην αμυντική του γραμμή υπάρχουν έμπειρα παιδιά. Υπάρχει ο Σκόνδρας δεξιά, ο οποίος είναι ταλαντούχος παίκτης. Στη μεσαία γραμμή υπάρχει και εκεί πάρα πολλή ποιότητα. Και ο Σουμπίνιο και ο Μπρίτο και ο Κούτσι, είναι παίκτες με εμπειρία και ποιότητα, οπότε νομίζω πως όλες οι γραμμές του διαθέτουν την απαραίτητη ποιότητα που θέλει μια ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε συνολικά τον Ατρόμητο, ο οποίος είναι από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας».


Για τον Νιάζι Κούτσι, ο οποίος πέρυσι ήταν μέλος των «κυανέρυθρων»:

«Δεν νιώθω ιδιαίτερα. Ο Νιάζι είναι ένας φιλότιμος και εργατικός παίκτης. Έψαχνε το γκολ, το κυνηγούσε, το πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική. Εμείς θα δουλέψουμε όπως κάθε εβδομάδα. Πλέον με τους αμυντικούς μας θα κάνουμε παραπάνω δουλειά για να αντιμετωπίσουμε τον Κούτσι. Οπότε, όποιο παιδί κι αν χρειαστεί να τον αντιμετωπίσει θα τα πάει καλά».

Για την τακτική που θα ακολουθήσει το σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κόντρα στον Ατρόμητο:

«Έχουμε αρχίσει και αποκτούμε ταυτότητα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε κάθε παιχνίδι μας. Βαδίζουμε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, τρόπο ανάπτυξης. Πλέον, μπορώ να πω ότι παίζουμε και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας έχει μία αρχή, μία μέση και ένα τέλος. Θεωρώ ότι θα κινηθούμε στο ίδιο πλαίσιο. Από το πρώτο μέχρι το 90ο λεπτό, θα πορευθούμε με τη συγκεκριμένη μεθοδολογία, όπως έχουμε κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος».


Για τον κόσμο του Πανιωνίου:

«Και εγώ προσωπικά, αλλά και όλοι στην ομάδα θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Είδατε όλοι ακόμα και στο τρίτο ανεπιτυχή αποτέλεσμα, δεχθήκαμε το χειροκρότημα. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Ο κόσμος του Πανιωνίου, ξέρει να κάνει τη διαφορά, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα τους έχουμε δίπλα μας και αυτή την Κυριακή και ελπίζω να τους κάνουμε και πάλι υπερήφανους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: