Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

«Πάντα θα υπάρχουν αυτά τα ντέρμπι»

«Πάντα θα υπάρχουν αυτά τα ντέρμπι»
Παρά τα αρκετά αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό παραμένει ντέρμπι, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάκης Τσιώλης.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε και για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα και την σταθερή απόδοση που έχει επιδείξει μέχρι στιγμής σε αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου» ο Σάκης Τσιώλης:

Για την σταθερή πορεία που έχει δείξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης:

«Ο Αστέρας έχει βρει τον δρόμο του. Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που συνέχεια προοδεύει».

Για το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό:


«Όσο υπάρχουν τέτοιες φανέλες και με τον κόσμο που τις στηρίζει θα υπάρχουν πάντα αυτά τα ντέρμπι. Ανεξαρτήτως των προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε σύλλογος».

Για το πώς πιστεύει ότι θα παραταχθούν οι δύο ομάδες:

«Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα στηριχτεί κυρίως στην αμυντική της λειτουργία. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να φέρει το παιχνίδι στην άμυνα της ΑΕΚ και να επιβάλει τον ρυθμό του».

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και ποια ξεχωρίζει:

«Από τη δική μας την πλευρά κοιτάμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ματς ανάμεσα σον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο, καθώς η μία ομάδα βρίσκεται από πάνω μας στη βαθμολογία και η άλλη ακριβώς από κάτω μας».

Για την πορεία των «κυανέρυθρων» στο φετινό πρωτάθλημα:

«Ο Πανιώνιος έχει δείξει μία αξιόλογη αγωνιστική συμπεριφορά. Πιστεύω πως θα συνεχίσει έτσι. Εχει παίκτες με διάθεση για διάκριση και λογικά είναι μία από τις ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος».


Για το παιχνίδι του Αστέρα κόντρα στον Πανθρακικό:
«Κάθε παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή. Είδαμε πόσο πολύ δυσκόλεψε ο Πανθρακικός τον Ατρόμητο και έτσι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: