Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

«Ο Παναθηναϊκός το ζήτησε, ενώ ήξερε»!

«Ο Παναθηναϊκός το ζήτησε, ενώ ήξερε»!
Έκπληκτοι δηλώνουν στη Σούπερ Λίγκα με το αίτημα αναβολής του δευτεριάτικου αγώνα με την Κέρκυρα που υπέβαλλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επικαλούμενη ότι 48 (και κάτι) ώρες αργότερα, τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» θα αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα στο Δουβλίνο. «Στον Παναθηναϊκό γνώριζαν πολύ καλά το καλεντάρι, ωστόσο οι ίδιοι είχαν ζητήσει να παίζουν πάντα Δευτέρα μετά από ευρωπαϊκό ματς», τονίζουν πηγές από τη διοργανώτρια.

Την έκπληξή τους εξέφραζαν το βράδυ της Παρασκευής η διοίκηση και τα στελέχη της Σούπερ Λίγκας, με αφορμή το αίτημα αναβολής του αγώνα Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (Δευτέρα 12/11) που υπέβαλλε η «πράσινη» ΠΑΕ, επικαλούμενη τον κανονισμό περί 48ωρου, καθώς και την καταπόνηση την οποία θα υποστούν οι τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» (η Εθνική παίζει την Τετάρτη το βράδυ στο Δουβλίνο με την Ιρλανδία).

Πηγές από την διοργανώτρια αρχή, έλεγαν χαρακτηριστικά:

«Είχαμε κάνει μεγάλη συζήτηση με τον κ. Σωπήλη στο Δ.Σ. της λίγκας. Είχαν ζητήσει να παίζουν πάντα Δευτέρα μετά από τα παιχνίδια τους στο Europa League. Και εμείς τους ορίσαμε όσες περισσότερες Δευτέρες ήταν εφικτό. Παράλληλα, γνώριζαν πολύ καλά το προγραμματισμένο φιλικό της Εθνικής την Τετάρτη και μάλιστα τους το είχαμε τονίσει και είχαν πει ότι μεσολαβούν 48 ώρες, συνεπώς δεν θα έχουν πρόβλημα. Μας είχαν πει μάλιστα και οι ίδιοι ότι είχαν επικοινωνήσει με την Εθνική και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Και τώρα ξαφνικά, ημέρα Παρασκευή στις 19:30, μας στέλνουν αίτημα αναβολής.

Κανονιστικό θέμα δεν υπάρχει, διότι μεσολαβεί καθαρό 48ωρο. Το θέμα της ταλαιπωρίας από την άλλη, θα μπορούσαν να βρουν τρόπο να το κανονίσουν. Οριστική απάντηση θα δώσουμε αύριο (σ.σ. Σάββατο), αλλά σε μια πρώτη επικοινωνία που είχαμε, τους είπαμε αυτά τα πράγματα. Αν επιμείνουν, θα μιλήσουμε με τις υπόλοιπες ομάδες, θα μιλήσουμε με την Κέρκυρα και φυσικά θα μιλήσουμε και με τη NOVA –που είναι το μοναδικό ματς που έχει βάλει για Δευτέρα και αν αναβληθεί θα έχει κενό- και θα αποφασίσουμε
».

Πρέπει να σημειωθεί, πως βάσει των όσων υποστήριζαν την Παρασκευή από τη λίγκα, είναι σαφές πως το αίτημα αναβολής ουσιαστικά απορρίπτεται και θεωρείται απίθανο να αλλάξει κάτι το Σάββατο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: