Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

«Αν δεν μπορεί ο Κόντε…»

«Αν δεν μπορεί ο Κόντε…»
Ενοχλημένος με τη στάση της Γιουβέντους και τον Αντόνιο Κόντε απέναντι στον Πολ Πογκμπά εμφανίστηκε ο Ρίνο Ραϊόλα, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Ο πρώην χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επρόκειτο να είναι στην αρχική σύνθεση των «μπιανκονέρι» για το αποψινό ματς με την Πεσκάρα, αλλά έμεινε εκτός επειδή άργησε να πάει σε δύο προπονήσεις της ομάδας.

Ωστόσο, ο γνωστός μάνατζερ εξήγησε τι ακριβώς συνέβη στην υπόθεση του Γάλλου μέσου.

«Όποιος αποφάσισε να αναρτήσει αυτή την είδηση στην ιστοσελίδα προφανώς βρίσκεται σε σύγχυση. Ελπίζω ότι δεν ήταν απόφαση του Κόντε, διαφορετικά αυτό σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να ασχοληθεί με τέτοιου είδους καταστάσεις», ανέφερε αρχικά ο Ραϊόλα και πρόσθεσε:

«Ο Πολ είναι πολύ απογοητευμένος με αυτό που συνέβη, τόσο για τις δύο καθυστερημένες προσελεύσεις τους στις προπονήσεις – αν και θα μπορούσε να δικαιολογηθεί - και ότι έμεινε εκτός αποστολής. Στην πρώτη καθυστέρηση έλαβε την ενημέρωση για την αλλαγή στην προπόνηση αργά το βράδυ. Στη δεύτερη είχε κάποια ραντεβού που οργάνωσε η διοίκηση για εκείνον και έπρεπε να είναι γνωστό αυτό».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: