Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

«Διαβολική» ευκαιρία!

«Διαβολική» ευκαιρία!
Ούτε… παραγγελιά να είχε κάνει το πρόγραμμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Μια εβδομάδα αφότου πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, έχει το πιο εύκολο έργο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος σε σχέση με τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι και έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει από νωρίς την «ψαλίδα».

Το απόγευμα του Σαββάτου, λοιπόν, οι «κόκκινοι διάβολοι» - που μεσοβδόμαδα προκρίθηκαν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ - φιλοξενούνται στην έδρα της Άστον Βίλα που έχει μόλις μια νίκη σε 33 ματς απέναντι στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Σε περίπτωση που ο Φαν Πέρσι και η παρέα του πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, τότε θα περιμένουν τα αποτελέσματα της Κυριακής στα παιχνίδια των Τσέλσι και Σίτι!

Πιο συγκεκριμένα, οι «μπλε» του Λονδίνου που υποχώρησαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την ισοπαλία (1-1) με τη Σουόνσι, φιλοξενούν την ξεκούραστη Λίβερπουλ των Σουάρες και Τζέραρντ, ενώ οι «πολίτες» και Πρωταθλητές της χώρας, υποδέχονται την Τότεναμ των εξαιρετικά φορμαρισμένων Μπέιλ και Ντεφό.
Φυσικά, σε αυτά τα παιχνίδια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα περιμένει «στραβοπατήματα» των δύο πιο άμεσων διωκτών της.

Στα άλλα ματς, η Άρσεναλ ψάχνει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στη Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη, η Έβερτον θέλει να διατηρηθεί μέσα στην πρώτη τετράδα και μετά την αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ, ενώ η Νιούκαστλ θα πρέπει να «ιδρώσει» αν θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ στο «St. James’s Park».

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι ομάδες θα έχουν στις φανέλες τους το σήμα της παπαρούνας, αποδίδοντας φόρο τιμής στους πεσόντες για την πατρίδα και την ελευθερία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 10/11 (16:00)

Άρσεναλ – Φούλαμ
Έβερτον – Σάντερλαντ
Ρέντινγκ – Νόριτς
Σαουθάμπτον – Σουόνσι
Στόουκ – ΚΠΡ
Γουίγκαν – Γουέστ Μπρομ
Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή 11/11

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ (15:30)
Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ (17:00)
Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: