Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Πελεγκρίνι: «Κοιτάμε μόνο το πρωτάθλημα»

Πελεγκρίνι: «Κοιτάμε μόνο το πρωτάθλημα»
Περισσότερο σημαντική είναι για τη Μάλαγα ο αποψινός αγώνας με τη Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα από το Champions League, όπως δήλωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. Η ισπανική ομάδα κατάφερε στην πρώτη της παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να προκριθεί στους «16», ενώ απομένουν δύο αγώνες για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

«Η ήττα πονάει, και ακόμη περισσότερο όταν αυτό συμβαίνει εντός έδρας κόντρα στη Ράγιο. Ήταν ένα πολύ φτωχό παιχνίδι από όλες τις πλευρές. Δεν ήμασταν η ομάδα που ξέρουμε ότι έχουμε, από την άποψη του ρυθμού, της νοοτροπία ή της τεχνικής, έτσι αύριο (σήμερα) θα έχουμε την ευκαιρία να εμφανίσουμε τον πραγματικό μας εαυτό μπροστά στους οπαδούς μας και ελπίζω ότι θα το αποδείξουμε αυτό», ανέφερε αρχικά ο Χιλιανός τεχνικός και μίλησε για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ:

«Έχουν μία πολύ καλή ομάδα, αλλά έχουν κάποια ατυχή αποτελέσματα. Δουλεύουν για αρκετά χρόνια πάνω σε μία φιλοσοφία και αυτό είναι πολύ έξυπνο».

Καταλήγοντας, ο Πελεγκρίνι αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών του Ζούλιο Μπαπτίστα και του Ζερεμί Τουλαλάν: «Ο Τουλαλάν είναι ένας ποδοσφαιριστές που πραγματικά χρειαζόμαστε. Η επιστροφή του, όπως του Μπαπτίστα και του (Νάτσο) Μονρεάλ, είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Προτεραιότητα για εμάς είναι να έχουμε σύντομα κοντά μας τον Μπαπτίστα, αν και έχει ένα χρόνο χωρίς να παίξει».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: