Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Στο Δουβλίνο, μέσω Κέρκυρας!!

Στο Δουβλίνο, μέσω Κέρκυρας!
Την αλλαγή του προγράμματος του ταξιδιού της αποστολής αποφάσισε η ΕΠΟ προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού. Έτσι –όπως αναφέρει και σε ανακοίνωση που εξέδωσε- το τσάρτερ θα προσγειωθεί αρχικά στην Κέρκυρα για να παραλάβει τους τέσσερις πράσινους και στη συνέχεια να «πετάξει» με προορισμό το Δουβλίνο, μετά από παρέμβαση του προέδρου της, Γιώργου Σαρρή. «Η προστασία όλων των διεθνών ποδοσφαιριστών αποτελεί κυρίαρχο και πρώτιστο μέλημα», αναφέρει η ΕΠΟ.

Αναλυτικά αναφέρει η ΕΠΟ:

«Η στήριξη, διευκόλυνση και προστασία όλων των διεθνών ποδοσφαιριστών, ανεξαρτήτως του συλλόγου που ανήκουν, αποτελεί για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κυρίαρχο και πρώτιστο μέλημα. Γεγονός το οποίο έχει αποδειχθεί διαχρονικά και οι ίδιοι οι διεθνείς γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα και μπορούν να επιβεβαιώσουν.

Για τον λόγο αυτό με παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, τροποποιήθηκε το πρόγραμμα ταξιδιού της αποστολής της Εθνικής Ανδρών ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ιρλανδία την Τετάρτη 14-11-2012 στο Δουβλίνο.

Η πτήση τσάρτερ της Εθνικής θα αναχωρήσει από την Αθήνα για το Δουβλίνο στις 10:00 την Τρίτη 13-11-2012. Στην ιρλανδική πρωτεύουσα το αεροσκάφος θα φτάσει, αφού πρώτα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, προκειμένου να παραλάβει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον κ. Φερνάντο Σάντος, έτσι ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή καταπόνησή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: