Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

"Kανένας φόβος για την εκταμίευση". Παίρνεις όρκο;

Καθησυχαστικός ότι θα γίνει κανονικά η εκταμίευση της δόσης για τη χώρα μας εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με δήλωσή του στη Βουλή...

"Kανένας φόβος για την εκταμίευση". Παίρνεις όρκο;
Επικαλούμενος σχετικές δηλώσεις του επικεφαλής του Γιούρογκρουπ κ. Γιούνκερ. Παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη του για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε γερμανική εφημερίδα με τις οποίες, όπως είπε, καλεί τους επενδυτές να αποφύγουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα κάνει διορθωτικές δηλώσεις.

   «Θέλω να καθησυχάσω για την εκταμίευση της δόσης. Δεν υπάρχει κανένας φόβος. Μεταφέρω την συνέντευξη του κ. Γιούνκερ προς το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «η Ευρωζώνη θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της και δεν έχω καμία αμφιβολία», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας στη σύντομη παρέμβαση του κατά τη συζήτηση του νέου προϋπολογισμού.

   «Με λύπη μου είδα τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα σε γερμανική εφημερίδα που καλεί τους επενδυτές να αποφύγουν να επενδύσουν στη χώρα. Ελπίζω να γίνει διορθωτική δήλωση», πρόσθεσε ο κ. Στουρνάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: