Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Φιλ Τζάκσον και Ντ’ Αντόνι για Λέικερς!!

Φιλ Τζάκσον και Ντ’ Αντόνι για Λέικερς
Ο Φιλ Τζάκσον και ο Μάικ Ντ’ Αντόνι είναι οι δύο προπονητές που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των Λέικερς όπως αναφέρει το ESPN επικαλούμενο πηγή από τη διοίκηση της ομάδας.

Η πρόθεση των υπευθύνων της ομάδας του Λος Άντζελες είναι η θέση να καλυφθεί όσο τον δυνατό γρηγορότερα και να καλύψουν το κενό που υπάρχει μέχρι και την Δευτέρα.

Εκτιμάται ότι μέχρι την Κυριακή θα έχει πραγματοποιηθεί μια συνάντηση ανάμεσα στους υπεύθυνους της ομάδας και στον Φιλ Τζάκσον για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του στον πάγκο της ομάδας με την οποία έχει συνδέσει το όνομά του.

Μάλιστα, ο Τζάκσον φέρεται πρόθυμος να κάτσει και πάλι στην άκρη του πάγκου των Λέικερς, κάτι που όμως πρόκειται να εξαρτηθεί από την συνάντηση που γίνει.

Την ίδια στιγμή, εκπρόσωποι των Λέικερς θα έχουν συνάντηση και με τον Μάικ Ντ’ Αντόνι για να μάθουν τις προθέσεις του για το ενδεχόμενο να αναλάβει εκείνος την ομάδα. Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα…. Ο Ντ’ Αντόνι έχει υποβληθεί σε μια σοβαρή εγχείρηση στο πόδι και εκτιμάται ότι θα μπορεί να προπονεί σε περίπου δύο εβδομάδες.

Πρόκειται για ένα γεγονός που δεν θα αποτελέσει πρόβλημα στην πραγματοποίηση του ραντεβού των δύο πλευρών ωστόσο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει κατά πόσο είναι διατεθειμένοι οι άνθρωποι της ομάδας να περιμένουν το χρονικό διάστημα αυτό.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: