Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ηλιάδης: «Να γίνει ντέρμπι μέσα στο γήπεδο»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, Τάκης Ηλιάδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» και μίλησε για το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Πανσερραϊκού και Εθνικού Γαζώρου.

Για το ντέρμπι:

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι αλλά ο κόσμος πρέπει να το αντιμετωπίσει ευχάριστα. Έχει γίνει μια καλή προσπάθεια από το Γάζωρο και γι? αυτό ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία. Νομίζω ότι το παιχνίδι έχει μια ιδιαιτερότητα γιατί ο Γάζωρος έχει παιδιά που βγήκαν από τον Πανσερραϊκό. Για μένα δεν είναι ντέρμπι επειδή το βλέπω διαφορετικά. Όταν το χαρακτηρίζουμε ντέρμπι αρχίζει να το βλέπει διαφορετικά ο κόσμος και δεν πρέπει να φανατίζουμε τα πράγματα. Να γίνει ντέρμπι μέσα στο γήπεδο, όχι πριν και μετά. Δεν πρέπει να δημιουργηθούν καταστάσεις που θα μας στενοχωρήσουν».

Για το αν βοηθάει ότι υπάρχουν δύο ομάδες στις Σέρρες:

«Βοηθάει γιατί όταν μια μικρή ομάδα έχει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές θα μπορεί να τους δώσει και στο Γάζωρο όχι μόνο στον Πανσερραϊκό και έτσι θα υπάρχει ανταγωνισμός. Η περιοχή βγάζει καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό κάνει καλό και στους δύο συλλόγους».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: