Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

«Καταραμένο» 4ο δεκάλεπτο…!

«Καταραμένο» 4ο δεκάλεπτο…
Για τρεις περιόδους και μισή τέταρτη η Παρτιζάν κρατούσε στα χέρια της την πρώτη της νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα απέναντι στην Μπάμπεργκ μέσα στην έδρα της.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν στα τελευταία πέντε λεπτά της τέταρτης περιόδου και οι Γερμανοί κατάφεραν να φύγουν από το Βελιγράδι με το «ροζ φύλλο του αγώνα» επικρατώντας με 77-72.

Κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους ο Νάχμπαρ και ο Γιάκομπσεν με 19 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Πλέον για την Παρτιζάν η υπόθεση πρόκριση από τον 4ο όμιλο μοιάζει αδύνατη.

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν… χέρι- χέρι στο σκοράρισμα, με καμία να μην μπορεί να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Το 16-16 της πρώτης περιόδου ανέδειξε και την ισορροπία που υπήρχε μέσα στο παρκέ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Παρτιζάν μπήκε πιο δυνατά και παίζοντας καλή άμυνα απέναντι στην Μπάμπερκ, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ και να «χτίζει» διαφορά. Οι Σέρβοι πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με οχτώ πόντους, 41-33.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάμπερκ αντέδρασε και προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, κάτι που το κατάφερε φτάνοντας σε απόσταση ενός καλαθιού μετά τα πρώτα τρία λεπτά. Ωστόσο, η Παρτιζάν πήρε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε αυξήσει και πάλι την διαφορά με την τρίτη περίοδο να «κλείνει» με το υπέρ της 62-55.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Παρτίζαν είχε το προβάδισμα και έδειχνε ότι ήταν ικανή να πάρει τη νίκη. Όλα άλλαξαν τα τελευταία πέντε λεπτά, όμως και η Μπάμπεργκ με αντεπίθεση διάρκειας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 77-72.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 41-33, 62-55, 72-77

Παρτιζάν (Βουγιόσεβιτς): Τόμας 4, Μιλουτίνοφ , Βέστερμαν 3, Λούτσιτς 17, Μιλοσάβλιεβιτς 3, Γκάγκιτς 17, Μούσλι 8, Κακάρεβιτς, Ντζέκιτς, Γκόρντον 10, Αντούσιτς, Μπέρτανς 5

Μπάμπερκ (Φλέμινγκ): Γκίπσον 13, Γκόλντσμπερι, Νάχτσμπαρ 19, Τάντα 3, Ρίχτερ, Νιούμαν 1, Φορντ 6, Γουίλιαμς, Γιάκομπσεν 18, Γκάβελ 9, Ζίρμπες 8


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: