Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ»

Μαρκόπουλος: «Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ»
Η Καβάλα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς ακόμα αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ, αυτό όμως κάθε άλλο παρά εφησυχασμό προκαλεί στον προσεχή αντίπαλο της (Κυριακή 11/11), ΠΑΟΚ.

Όπως ανέφερε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Σούλης Μαρκόπουλος, η θέση της Καβάλας δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητές της για αυτό και οι παίκτες του θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να πάρουν τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

«Η Καβάλα έχει αλλάξει σημαντικά και με την αλλαγή του προπονητή που τους δίνει μία ώθηση, ενώ έχει δυναμώσει με την προσθήκη του Γκαγκαλούδη και του Γκράντι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ξέρουμε ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, που στάθηκε άτυχη σε αρκετά παιχνίδια, τα οποία έχασε στον πόντο και ίσως θα μπορούσε να τα είχε κερδίσει. Η βαθμολογική τους θέση συνεπώς δεν έχει ιδιαίτερη σημασία», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: «Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, για να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που πρέπει, αλλά και για να καλύψουμε τις απουσίες μας και να αντιμετωπίσουμε με σωστό τρόπο τον αντίπαλο, ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, σχολίασε: «Η Καβάλα είναι στη βάση της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Είναι καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί, γνωρίζουμε ότι όλα σχεδόν τα παιχνίδια τα έχασε στον πόντο και περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σε μία έδρα δύσκολη. Σίγουρα θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη, αλλά και εμείς θέλουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την πετύχουμε. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από την πλευρά μας, να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που πρέπει και για οποία έχουμε προετοιμαστεί, για να πάρουμε τη νίκη».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: