Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μπενζεμά: «Είμαι περισσότερο στον πάγκο…»


Μπενζεμά: «Είμαι περισσότερο στον πάγκο…»
Αποφασισμένος να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε ο Καρίμ Μπενζεμά, μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Equipe». Ο διεθνής επιθετικός τόνισε ότι είναι πιο πολύ στον πάγκο και όχι στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που τον ενοχλεί και θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να παίρνει φανέλα βασικού.

«Σίγουρα θέλω να παίζω περισσότερο και έχω ξοδέψει περισσότερο χρόνο στον πάγκο σε σχέση με τον αγωνιστικό χώρο, αλλά χρειάζεται να παλέψω για να παίζω περισσότερο», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος φορ και μίλησε για τον Ζοσέ Μουρίνιο:

«Είναι πάντα δίπλα μου και δεν μου επιτρέπει να τα παρατήσω. Ακόμα και όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά μου λέει ότι είμαι καλός, ακόμα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Το κάνει αυτό για να μπορέσουμε να φτάσουμε όσοι σε ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο».

Στη συνέχεια, ο Μπενζεμά παραδέχθηκε ότι δεν έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα, σύμφωνα με τα δικά του στάνταρ: «Όταν παίζω προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να πετυχαίνω γκολ ή να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου. Δεν μπορώ ποτέ να είμαι ήρεμος. Είναι αλήθεια ότι σκοράρω λιγότερο σε σχέση με το παρελθόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως συμμετέχω περισσότερο στη δημιουργία του παιχνιδιού και προσπαθώ να δημιουργήσω χώρους για τους συμπαίκτες μου».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: