Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Εκτός αποστολής ο Μανωλάς!!

Εκτός αποστολής ο Μανωλάς
Τελικά ο Κώστας Μανωλάς δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο νεαρός στόπερ είχε κάποιες πιθανότητες να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την Ένωση όμως αυτές εκμηδενίστηκαν σήμερα. Ο Μανωλάς συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας όταν ένιωσε νέες ενοχλήσεις στη κνήμη με αποτέλεσμα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Αντίθετα, στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα θα είναι ο Τζεμπούρ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, αλλά και ο Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ...

Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Σιόβας, Χολέβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο.

Ανησύχησαν με Μέγιερι
Εκτός του Μανωλά, υπήρξε και άλλος ένας λόγος για να ανησυχήσουν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Μέγιερι σε ένα σημείο της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες όμως δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των ερυθρολεύκων καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος για να απουσιάζει, αλλά το απόγευμα θα περάσει και πάλι από το προπονητήριο του Ρέντη για να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία.

Καλά μαντάτα για Κοντέρας
Εκτός αποστολής έμεινε ο Κοντρέρας, όπως και άλλωστε αναμενόταν, αλλά σήμερα ανέβασε ρυθμούς. Έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, κάτι που δίνει έναν λόγο αισιοδοξίας, πώς σύντομα θα είναι και πάλι στη διάθεση του Ζαρντίμ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: