Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Έξαλλος για Γουίλσιρ ο Βενγκέρ!!

Έξαλλος για Γουίλσιρ ο Βενγκέρ
Με καθόλου καλό μάτι δεν είδε ο Αρσέν Βενγκέρ την κλήση του Τζακ Γουίλσιρ στην εθνική Αγγλίας για το φιλικό ματς κόντρα στη Σουηδία την προσεχή Τετάρτη.

Ο 20χρονος μέσος δεν έχει πολύ καιρό που έχει επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κανονιέρηδων», ύστερα από τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός γηπέδων για ενάμιση χρόνο και ο Αλσατός τεχνικός ζήτησε από τον Ρόι Χότζον να αφήσει τον ποδοσφαιριστή του να ξεκουραστεί. Ωστόσο, η επιθυμία του δεν εισακούστηκε από τον Άγγλο εκλέκτορα.

«Δεν είναι παρά ένα φιλικό. Ο Τζακ μπορεί να χάσει αυτό το παιχνίδι, θα μιλήσω στον Χότζον», είχε δηλώσει ο Γάλλος προπονητής λίγες μέρες νωρίτερα.

Προφανώς δεν κατάφερε να πείσει τον συνάδελφό του να δώσει… ρεπό στον νεαρό παίκτη, γεγονός που τον ενόχλησε ιδιαίτερα: «Είναι πολύ νωρίς για τον Γουίλσιρ. Ο Χότζον λέει ότι τον κάλεσε μόνο για να δημιουργήσει δεσμούς με τους συμπαίκτες του στην εθνική, όμως εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να αγωνιστεί. Ύστερα από 17 μήνες αποχής, έχει παίξει τρία ματς. Του χρειάζεται ξεκούραση τουλάχιστον για δέκα μέρες», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός.

«Ευτυχώς είναι τιμωρημένος για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος», κατέληξε με ειρωνεία ο Βενγκέρ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: