Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Αντίδραση Παναθηναϊκού για τον… Γολγοθά των παικτών του!!

Αντίδραση Παναθηναϊκού για τον… Γολγοθά των παικτών του!
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε την αναβολή της Δευτεριάτικης αναμέτρησης με την Κέρκυρα διότι 48 ώρες αργότερα, η Εθνική αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στην Βρετανία.

Και οι Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος που κλήθηκαν, θα πρέπει να γίνουν οι «Fantastic 4» για να καταφέρουν να παρουσιαστούν την Τρίτη το πρωί στο Ελ. Βενιζέλος, ούτως ώστε να πετάξουν με την υπόλοιπη αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα, τελειώνει την Δευτέρα το βράδυ στις 21:30. Οι τέσσερις παίκτες, αφού κάνουν το μπάνιο τους θα πρέπει να βιαστούν να πάρουν το πλοίο (ας υπολογίσουμε στις 23:00-23:30) για να περάσουν απέναντι, στην Ηγουμενίτσα. Οπότε, λογικά, κατά τις 00:30-01:00 θα έχουν πάρει το λεωφορείο (της ΕΠΟ) για Αθήνα. Η άφιξη στην πρωτεύουσα, λογικά, θα είναι κατά τις 07:30-08:00. Ευτυχώς! Διότι στις 10:00 η αποστολή της Εθνικής πετάει για Ιρλανδία! Το πότε θα ξεκουραστούν, είναι μια άλλη ιστορία. Άλλωστε, για τους Super 4 πρόκειται!

Στην Ιρλανδία, η «γαλανόλευκη» θα φτάσει Τρίτη μεσημέρι. Εκεί οι ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν και κατόπιν θα χαλαρώσουν(;) για την απογευματινή προπόνηση. Βέβαια, οι τέσσερις «πράσινοι» δεν θα μπορούν να την ακολουθήσουν, όχι γιατί θα τους πάρει ο ύπνος από την ταλαιπωρία, αλλά επειδή θα είναι βεβαρημένοι από τον παιχνίδι της προηγούμενης νύχτας με την Κέρκυρα (και το περίεργο αυτό ταξίδι, μην ξεχνιόμαστε). Το γιατί τους κάλεσε ο Σάντος αφού δεν θα μπορούν να προπονηθούν και μάλιστα σε φιλικό, άλλη ιστορία κι αυτό!

Πάντως Κάπου εκεί, ο Γολγοθάς τους φαίνεται (;) να τελειώνει, διότι μετά την προπόνηση, οι «Fantastic 4» θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Αρκεί να προλάβουν να ξυπνήσουν μέχρι την επόμενη μέρα που είναι ο αγώνας. Ευτυχώς δηλαδή που είναι στις 21:45 της Τετάρτης και καλύπτονται όλοι από την UEFA, η οποία λέει ότι πρέπει να μεσολαβήσουν 48 ώρες για να παίξει ένας επαγγελματίας δύο παιχνίδια!

Την Πέμπτη τώρα, είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της Εθνικής. Οι... Fantastic 4 θα πρέπει να ενσωματωθούν άμεσα, διότι, την Κυριακή ο Παναθηναϊκός έχει ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και το πρόβλημα του «τριφυλλιού» με τις κλήσεις δεν είναι μόνο αυτό. Διότι, ενώ σε όλα αυτά τα… κασκαντεριλίκια, δηλαδή τα φιλικά παιχνίδια των Εθνικών μεσοβδόμαδα χωρίς να διακόπτεται το πρωτάθλημα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού καλούνται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, στο Euro δεν ήταν στην αποστολή. Κάτι, που είναι αρκετά ζημιογόνο και για το «τριφύλλι» και για τους ποδοσφαιριστές που δεν κλήθηκαν.

Αφού εάν είχαν κληθεί, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να τους πουλήσει (ειδικά στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται). Αλλά και να μην τους πούλαγε, πάλι θα κέρδιζε, αφού θα έπαιρνε χρήματα από την UEFA για την κλήση τους (250.000€ το κεφάλι). Αλλά και για τους παίκτες, δεν είναι και ότι καλύτερο να κάνουν τους... Fantastic 4 και στις μεγάλες διοργανώσεις να μην καλούνται… Για αυτό και οι «πράσινοι» με έγγραφό τους ζήτησαν από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την αναβολή του αγώνα με την Κέρκυρα, κι ας ξέρουν ότι δεν θα γίνει δεκτό…


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: