Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για Αναστόπουλο!

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για Αναστόπουλο
Όλους τους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Βέροια που θα γίνει το Σάββατο (10/11) ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος.

Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στη «βασίλισσα του Βορρά».

Μάλιστα, ο «Αναστό» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ για το ματς του Σαββάτου με την Βέροια:

«Ο αγώνας με την Βέροια είναι η αρχή μιας τετράδας αγώνων μέσα από τους οποίους θα καθοριστεί εν πολλοίς η φετινή μας πορεία στο πρωτάθλημα. Και όπως είναι λογικό θέλουμε να είναι νικηφόρα αυτή η νέα αρχή. Αντιμετωπίζουμε μια νεοφώτιστη μεν αλλά με έμπειρους παίκτες δε, ομάδα η οποία χρειάζεται πολύ προσοχή και σοβαρότητα από την πλευρά μας. ‘Έχω ξαναπεί όμως ότι ο ΟΦΗ στο σπίτι του γιγαντώνεται με την βοήθεια των φιλάθλων του και μέσα από την αγωνιστική μας φιλοσοφία θα τα δώσουμε όλα για να προσθέσουμε μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό μας».

Παράλληλα, στην Εθνική Ελπίδων για πρώτη φορά στην καριέρα τους κλήθηκαν οι Γιάννης Βιτώρος και Μανόλης Ζαχαράκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αναμένεται να αγωνιστούν κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αυστρίας σε αναμέτρηση που θα γίνει την άλλη εβδομάδα στο Άργος.

Οι 20 «εκλεκτοί» του Αναστόπουλου για το παιχνίδι με την Βέροια:


Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Βάντο, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Κουρδάκης, Βερόν, Μπανούσης, Ζορμπάς, Ιωαννίδη,ς Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Καπουράνης και Λαμπρόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν, ο ανέτοιμος Περογαμβράκης και οι Ροβίθης, Χατζηκοσμάς, Νύκταρης και Βαλεριάνος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: