Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Θέλει να σπάσει παράδοση 30 ετών!!

Θέλει να σπάσει παράδοση 30 ετών
Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα σπάσει μια παράδοση 30 ετών και θα νικήσει στη Γένοβα, είναι ο Βιντσέντζο Μοντέλα. Ο προπονητής της Φιορεντίνα, που επιστρέφει στο γήπεδο όπου αγωνίστηκε με αμφότερες τις ομάδες της πόλης, σημείωσε πως είναι περήφανος για όσα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα οι παίκτες του, τους επέστησε, ωστόσο, την προσοχή για το ματς της Πέμπτης.

Μια από τις ομάδες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στις 9 πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο είναι η Φιορεντίνα. Η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και καταφέρνει να παίρνει και τα αποτελέσματα, με συνέπεια να βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Την πορεία αυτή θέλει να συνεχίσει ο νεαρός τεχνικός, περνώντας από την έδρα της Τζένοα, ένα γήπεδο που ο ίδιος γνωρίζει καλά.

«Από πολύ μικρός ονειρευόμουν να αγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο. Είμαι περήφανος που έπαιξα και με τις δύο ομάδες της πόλης. Σίγουρα τα συναισθήματά μου θα είναι έντονα το βράδυ της Πέμπτης», είπε ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο Μοντέλα.

Η αντίπαλός σας έχει δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ η Φιορεντίνα δεν κερδίζει στη Γένοβα εδώ και 30 χρόνια. Πόσο θα επηρεάσουν το παιχνίδι αυτά τα δύο στοιχεία; «Η Τζένοα έχασε από τη Ρόμα και τη Μίλαν, οπότε καταλαβαίνετε πως αυτό δεν μπορεί να σημαίνει πως βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Το ματς θα είναι δύσκολο, θα παίξουν με πάθος για να ικανοποιήσουν και τον κόσμο τους και τον καινούργιο προπονητή τους. Πρέπει να κάνουμε καλή εμφάνιση και να παίξουμε πολύ προσεκτικά. Όσο για την παράδοση, αυτή μπορεί να σπάσει. 30 χρόνια είναι πολλά!» απάντησε ο Μοντέλα.

Κλείνοντας, ο προπονητής της Φιορεντίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του. «Δουλεύουν με τεράστια όρεξη, κάθε μέρα προπονούνται με απίστευτη διάθεση. Κατάφεραν να πετύχουν περισσότερα από όσα περιμέναμε στην αρχή της χρονιάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε. Μπορούμε να πάμε ακόμα ψηλότερα και το παιχνίδι με τη Τζένοα είναι ένα ακόμα τεστ που θα δείξει πού μπορούμε να φτάσουμε», τόνισε ο Βιντσέντζο Μοντέλα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: