Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Αλέγκρι: «Αξίζαμε περισσότερα»

Αλέγκρι: «Αξίζαμε περισσότερα»
Για ένα ακόμα παιχνίδι στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα η Μίλαν δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς έμεινε στην ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Παλέρμο.

Ωστόσο, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το ότι οι «ροσονέρι» αντέδρασαν παρά το 2-0 που βρίσκονταν πίσω και κατάφεραν να πάρουν τον ένα βαθμό.

Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε ακόμα και τη νίκη παρά την κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

«Ξεκίνησα την ομάδα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην πάρουμε πολλά ρίσκα στο παιχνίδι μας και να καταφέρουμε να κλείσουμε τους διαδρόμους προς την εστία μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες φάσεις και να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να παίξουμε καλά. Παρά, όμως, την κακή μας εμφάνιση θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το πέναλτι στις καθυστερήσεις», ήταν αρχικά τα λόγια του Αλέγκρι.

Ενώ στη συνέχεια μίλησε για την αντίδραση που είχαν οι παίκτες του μετά το 2-0 της Παλέρμο: «Οι παίκτες μου αντέδρασαν πάρα πολύ σωστά και κατάφεραν να πιέσουν πάρα πολύ τον αντίπαλο. Αυτός ήταν και ο λόγος που φτάσαμε στην ισοφάριση, που ήταν κάτι το οποίο δικαιούμασταν απόλυτα. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι αξίζαμε και τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος».

Αναφορικά με τη παρουσία του Πάτο, σχολίασε: «Ο Πάτο πιστεύω ότι σιγά- σιγά θα βρει τα πατήματά του στο γήπεδο και θα μπορέσει να φτάσει σε υψηλό επίπεδο και να βοηθήσει την ομάδα στην συνέχεια των υποχρεώσεών της».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: