Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Αυτούς κατηγορούν οι Σέρβοι!!

Αυτούς κατηγορούν οι Σέρβοι
Ο αμυντικός της Τότεναμ, Στίβεν Κόλκερ και ο εξτρέμ της Μπλάκπουλ, Τόμας Ινς είναι οι δύο Άγγλοι διεθνείς που κατηγορούνται από την Αστυνομία της Σερβίας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη λήξη της αναμέτρησης στο Κρούσεβατς, για τα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Euro U-21 2013, στις αρχές του Οκτωβρίου.

Οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν κατηγορίες στον φάκελο που συνέταξαν οι σερβικές Αρχές για την πολύκροτη υπόθεση, ενώ εμπλέκεται και ο βοηθός του Στιούαρτ Πιρς στα «τρία λιοντάρια», Στιβ Γουίγκλι.

Φυσικά, οι Σέρβοι δεν την έχουν γλιτώσει, αφού πέντε ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας Ελπίδων έχουν ήδη κατηγορηθεί για συμμετοχή στις… μάχες σώμα με σώμα που σημειώθηκαν, μετά το γκολ με το οποίο η Αγγλία πήρε τη νίκη (1-0) και την πρόκριση στην τελική φάση του Euro U-21 2013.

Με επίσημη τοποθέτησή τους αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των Άγγλων ποδοσφαιριστών, οι Τότεναμ και Μπλάκπουλ ανέφεραν πως όπως ακριβώς και η FA, δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση από την Αστυνομία της Σερβίας…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: