Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Με το διαιτητή τα έβαλε ο Φεράρα!!

Με το διαιτητή τα έβαλε ο Φεράρα
Εξοργισμένος με τους διαιτητές ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ίντερ ο Τσίρο Φεράρα. Ο προπονητής της Σαμπντόρια θεωρεί πως ο «άρχοντας» του αγώνα ήταν εκείνος που καθόρισε το αποτέλεσμα, καθώς με τις αποφάσεις του επέτρεψε στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν, αλλά και να αγωνιστούν με παίκτη παραπάνω για ολόκληρο, σχεδόν, το δεύτερο ημίχρονο.

Το εκτός έδρας παιχνίδι της Σαμπντόρια με την Ίντερ ήταν σημαντικό για την ομάδα της Γένοβας, που προερχόμενη από 4 συνεχόμενες ήττες, ζητούσε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, υποχρεώθηκε τελικά σε νέα ήττα με 3-2, μένοντας χωρίς βαθμό από την 5η αγωνιστική.

Ο Τσίρο Φεράρα, όμως, θεωρεί πως η ομάδα του άξιζε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία στο Σαν Σίρο. Αυτό φάνηκε από όσα είπε με τη λήξη του αγώνα. «Αυτοί που καθόρισαν το αποτέλεσμα είναι οι διαιτητές. Η Ίντερ ισοφάρισε με πέναλτι, που δεν είμαι σίγουρος πως έγινε. Αυτό που δεν έπρεπε να κάνει, πάντως, ο διαιτητής ήταν να αποβάλει τον Αντρέα Κόστα. Ήταν άδικη η αποβολή και ήταν αυτή που μας ανάγκασε να παίξουμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Το 3ο γκολ των αντιπάλων μας προέρχεται από δύο μέτρα οφσάιντ. Αρχίζουν και πληθαίνουν τα λάθη σε βάρος μας. Πληθαίνουν επικίνδυνα», είπε με παράπονο ο Φεράρα.

Η Σαμπντόρια φάνηκε ικανή να κάνει τη ζημιά, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. «Πραγματικά, στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Προηγηθήκαμε και δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν με την αποβολή. Με τη συνολική παρουσία της, η ομάδα μου άξιζε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία», σημείωσε ο Τσίρο Φεράρα.

Όπως και να έχει, η Σαμπντόρια συμπλήρωσε 5 συνεχόμενες ήττες. «Είναι κακή η περίοδος. Έχουμε τραυματισμούς παικτών, τιμωρίες και αμφισβητούμενες διαιτησίες. Αυτά πληρώνουμε αυτή την περίοδο. Και τα πληρώνουμε ακριβά. Ιδίως τα λάθος σφυρίγματα σε βάρος μας», τόνισε ο προπονητής της Σαμπντόρια.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: