Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Τον μαλώνουν κι ας τους λύτρωσε!!

Τον μαλώνουν κι ας τους λύτρωσε
Ανακουφισμένος από τη νίκη με 2-1 της Γιουβέντους επί της Μπολόνια, με το δεύτερο γκολ να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις, εμφανίστηκε στα μικρόφωνα του ιταλικού «Sky» ο Άντζελο Αλέσιο. Ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε παραδέχτηκε πως η ομάδα του δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των «ροσομπλού», έριξε το «καρφί» του στον Πολ Πογκμπά, ενώ αφιέρωσε την επιτυχία της «Γιούβε» στον θείο του που πέθανε το πρωί της Τετάρτης.

Η ξέφρενη πορεία της Γιουβέντους στο Καμπιονάτο συνεχίστηκε και στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής. Η «Μεγάλη Κυρία» φιλοξένησε τη Μπολόνια και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάρη σε ένα γκολ του Πολ Πογκμπά στις καθυστερήσεις. Με τη νίκη αυτή οι «μπιανκονέρι» κράτησαν τη διαφορά των 4 βαθμών από την Ίντερ, την οποία αντιμετωπίζουν το Σάββατο στο Τορίνο.

Μετά το ματς ο Άντζελο Αλέσιο μίλησε στο συνδρομητικό «Sky» και παραδέχτηκε πως η ομάδα του δυσκολεύτηκε από τους φιλοξενούμενους. «Κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται άνετα. Σήμερα η Μπολόνια μας δυσκόλεψε, αποδεικνύοντας πως παραμένει μια καλή ομάδα, παρά τα άτυχα αποτελέσματα. Οι παίκτες μου πίστεψαν στη νίκη και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπορεί να σκοράραμε στις καθυστερήσεις, πιστεύω, όμως, πως αξίζαμε τη νίκη και θα μπορούσαμε να την πάρουμε νωρίτερα», ήταν τα πρώτα λόγια του βοηθού του Αντόνιο Κόντε.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Πολ Πογκμπά, που έκανε μία σπουδαία εμφάνιση σε όλο τον αγώνα. «Ο Πολ έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο, αλλά μετά αναλώθηκε σε εξεζητημένες προσπάθειες και δεν ήταν ουσιαστικός. Γνωρίζοντας τον Κόντε, σας λέω πως θα τον μαλώσει. Αν συνεχίσει να παίζει με αυτόν τον τρόπο, προσπαθώντας να κάνει την… φοβερή φάση, δεν πρόκειται να κάνει καριέρα σε ομάδα του Αντόνιο», απάντησε ο Αλέσιο, αιφνιδιάζοντας τους δημοσιογράφους.

Ακολουθεί ο αγώνας με την Ίντερ. Ποιοι παίκτες είναι σε θέση να αγωνιστούν; «Ας απολαύσουμε τη νίκη μας απόψε και θα σκεφτούμε το επόμενο ματς από αύριο. Θα παίξουν όσοι είναι σε καλή κατάσταση. Έτσι κι αλλιώς όποιος και αν αγωνιστεί, γνωρίζει τον τρόπο που παίζει η ομάδα και προσαρμόζεται. Δεν αλλάζει το σύστημα από τους παίκτες», τόνισε ο βοηθός του Κόντε.

Κλείνοντας ο Αλέσιο αφιέρωσε τη νίκη του στο θείο του. «Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στο θείο μου, Ντομένικο, που χάσαμε σήμερα. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του», είπε ο Άντζελο Αλέσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: