Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Απόχή από το... ξενοδοχείο οι παίκτες της ΑΕΚ!!

Οι παίκτες της ΑΕΚ αποφάσισαν να απέχουν από την συγκέντρωση στο ξενοδοχείο παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με τον Ολυμπιακό, ενημερώνοντας τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Την Τετάρτη αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της «Ενωσης» σε έντονο ύφος συνομίλησε με το πρόεδρο της ΠΑΕ και τόνισε ότι αυτό είναι μέτρο αντίδρασης στο γεγονός ότι είναι απλήρωτοι τόσους μήνες.

Οι πιο παλιοί και δη οι Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Αραμπατζής, Παναγιώτης Λαγός, Γιάννης Κοντοές, Αντώνης Ρίκκα και Ρότζερ Γκερέιρο γνωστοποίησαν την συγκεκριμένη απόφαση στους Ανδρέα Δημητρέλο και Ηλία Μπόβαλη.

«Έχουμε κάνει πολύ καιρό υπομονή, είχαμε έρθει οι αρχηγοί και μιλήσαμε μαζί σας πριν από μέρες και σας είχαμε ζητήσει να βγάλετε μια ανακοίνωση που αφορά εμάς και την κατάσταση την οποία βιώνουμε, αλλά και που σας δεσμεύει απέναντι μας στο μέλλον. Μας υποσχεθήκατε πως θα το κάνετε σήμερα και αυτό δεν έγινε ποτέ», είπαν οι παίκτες στον Δημητρέλο, ο οποίος αποποιήθηκε της οποιασδήποτε υπόσχεσης και «άδειασε» στους ποδοσφαιριστές τον Μπόβαλη. «Εγώ δεν σας υποσχέθηκα κάτι. Προφανώς το έκανε ο Ηλίας»!


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: