Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Σημαιοφορίδης: «Να είναι προσεκτικοί οι ποδοσφαιριστές»

Για την κλήση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για το tweet του Αραούχο Έτο σχετικά με την διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα", ο γνωστός νομικός Λάκης Σημαιοφορίδης.


Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Πραγματικά είναι η κλασική περίτωση «διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο». Εδώ είχαμε ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία χωρίς καμία νομική υπόσταση και ασχολούμαστε με το τι λένε οι ποδοσφαιριστές. Βέβαια, προβλέπεται από τους κανονισμούς, αλλά έχουν υπάρξει πολύ σοβαρότερα αδικήματα.

Οι ποδοσφαιριστές βέβαια θα έπρεπε να προσέχουν τι λένε. Δεν μπορείς να γράφεις ότι θέλεις όσον αφορά τις δημόσιες κρίσεις. Ωστόσο είναι διαφορετικό να τις εκφράζει μέσω twitter η facebook. Εγώ είχα προτείνει να κάνουμε σεμινάρια για το πώς θα πρέπει να διαχιρίζονται τον λόγο τους δημόσια οι ποδοσφαιριστές. Διότι τον ποδοσφαιριστή τον ακούνε χιλιάδες. Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι ποδοσφαιριστές. Ακόμη και οι ίδιες οι ομάδες θα πρέπει να εφιστούν την προσοχή των παικτών τους, αφού τίθεται τέτοιο ζήτημα" .


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: