Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ατρόμητος: Έβγαλε αποστολή ο Μπάγεβιτς!

Τους 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Ατρομήτου για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο Περιστέρι, ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ιγκλέσιας (είναι και τιμωρημένος) και Επστάιν, ο Καραμάνος όμως βρίσκεται στη διάθεση του Σερβοέλληνα προπονητή καθώς γυμνάσθηκε κανονικά και χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.
Αναλυτικά η 18άδα του Ατρομήτου για το ματς με τον Πανθρακικό:
Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καλλέργης, Καραμάνος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Δημούτσος, Κούτσι, Καραμάνος, Μπέλιτς
Επίσκεψη στο σχολείο
Στο 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι Φώτης Καραγκιολίδης, Νίκολα Μπέλιτς και Κώστας Γιαννούλης και μοίρασαν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Περιττό να αναφερθεί αφενός ότι στο προαύλιο του σχολείου έγινε... πανικός, αφετέρου ότι τα παιδιά το έριξαν ακόμα και σε συνθήματα!
Επανάληψη ημιτελικού 2010-11...
Την ομάδα που απέκλεισε στα ημιτελικά του Κυπέλλου τη σεζόν 2010-11, θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος για τον ίδιο θεσμό φέτος. Ο Ολυμπιακός Βόλου, που προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Καλλονή, θα είναι ο αντίπαλος των Περιστεριωτών στη Γ' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι αγώνες θα είναι διπλοί. Το πρώτο ματς θα γίνει στο Βόλο και η ρέβάνς στο Περιστέρι.


πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: