Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Θέλει «πακέτο» Κριστιάνο Ρονάντο - Μουρίνιο η Παρι!!

Θέλει «πακέτο» Κριστιάνο Ρονάντο - Μουρίνιο η Παρι!
Ένα τρελό δημοσίευμα από την Gazzetta dello Sport έχει βάλει φωτιά στην Μαδρίτη! Αυτό αποκαλύπτει τις προθέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν να πάρει "πακέτο" τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζοζέ Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μπαίνοντας σε πολλές λεπτομέρειες τουλάχιστον για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή... Του δίνει 18 εκατ. συμβόλαιο με τον Σεϊχη, Αλ Τανί να καλύπτει τα 100 εκατ. που θέλει ο Πέρεθ για να τον παραχωρήσει!

Τρελά λεφτά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Ένα σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport ήρθε να ταράξει και πάλι τα νερά στη Ρεάλ Μαδρίτης... Σύμφωνα με αυτό οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο με σκοπό να τον αποκτήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι από τη "βασίλισσα".

Η ιταλική εφημερίδα -μάλιστα- μπαίνει και σε λεπτομέρειες... Τι αναφέρει; Ο γαλλικός σύλλογος είναι αποφασισμένος να προσφέρει το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης να της αποσπάσει το "ναι" για την παραχώρηση του Πορτογάλου, με τον οποίο είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να ζητάει από τη Ρεάλ ετήσιες απολαβές 18 εκατομμυρίων ευρώ , την στιγμή που η διοίκηση της ομάδας τον έχει ενημερώσει ότι λόγω του financial fair play μπορεί να του προσφέρει μέχρι και 14 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά και αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς στις διαπραγματεύσεις που υπάρχουν με την πλευρά του Πορτογάλου του έχει εγγυηθεί ότι θα λάβει το ποσό αυτό.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως σύντομα η γαλλική ομάδα απευθυνθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει το "ΟΚ" και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον Πορτογάλο χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος λόγω των νόμων που ισχύουν.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ παλιότερα σε αναφορές του είχε ξεκαθαρίσει ότι θα μπει σε συζητήσεις για να παραχωρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο μόνο με 100 εκατομμύρια, ένα ποσό που -όπως προαναφέραμε- ο σεϊχης Αν Τανί είναι πρόθυμος να το καλύψει.

Φυσικά εάν αυτό το δημοσίευμα επιβεβαιωθεί η μεταγραφή αυτή θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ καθώς το συνολικό ποσό που θα δώσουν οι παριζιάνοι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα φτάσει στα 300 εκατομμύρια ευρώ, εάν συμπεριλάβουμε το ποσό που θα πάει στη Ρεάλ, τις οικονομικές απολαβές του παίκτη και του μάνατζέρ του, την εφορία κτλ. για το πενταετές συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Επαφές και με Μουρίνιο
Στο ίδιο ρεπορτάζ οι ιταλική εφημερίδα κάνει λόγο για ανάλογη προσπάθεια από την Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσει πακέτο με τον Ζοζέ Μουρίνιο με τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας να προσπαθούν να έρθουν σε επαφή και με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί το δημοσίευμα να χαρακτηρίζεται τρελό, ωστόσο πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η Παρί Σεν Ζερμεν κάτι αντίστοιχο έκανε και το περασμένο καλοκαίρι με την απόκτηση των Ιμπραϊμοβιτς, Τιάγκο Σίλβα "πακέτο" από την Μίλαν... Λέτε;;;



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: