Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Τα «άκουσε» ο Πύρρος!!

Ο Πύρρος Δήμας είχε την ατυχία να περάσει μπροστά από την πορεία των δημοσιογράφων την ώρα της ψηφοφορίας για την ένταξη του ταμείου των δημοσιογράφων στο ΕΟΠΥΥ και όπως ήταν φυσικό, τα άκουσε!
Τα «άκουσε» ο Πύρρος
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποχωρούσε από την Βουλή όταν έγινε αντιληπτός από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφοι -οι οποίοι μάλιστα είχαν ενημερωθεί ότι η ψήφος του ήταν θετική στο να ενταχθεί το ταμείο τους στο ΕΟΠΥΥ-και δέχτηκε τα πυρά τους.

Ο Δήμας τα άκουσε για τα καλά όχι μόνο για την ψήφο του αλλά και την γενικότερη πολιτική τόσο του κόμματός του όσο και της κυβέρνησης. Ευτυχώς το θέμα δεν πήρε διαστάσεις λόγω της παρέμβασης των ψυχραιμοτέρων .
Εκείνη τη στιγμή οι δημοσιογράφοι πραγματοποιούσαν πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή στο πλαίσιο της απεργίας, ώστε να διαμαρτυρηθούν για το θέμα του ταμείου τους. Με τον Πύρρο τα είχαν... μαζεμένα, καθώς δεν πίστευαν ότι ψήφισε υπέρ της κατάργησης του Ταμείου τους, ο Ολυμπιονίκης ο οποίος έχει υμνηθεί από εκπροσώπους του Τύπου όλα τα χρόνια της αθλητικής του πορείας!
Πηγή: gazzettaplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: