Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στα πέναλτι για Φωστήρα!

Τα 120 λεπτά δεν ήταν αρκετά για τον Φωστήρα και τα Χανιά, αφού οι δύο ομάδες έλυσαν τις... διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι! Με 5-4 επιβλήθηκε ο «Φονέας» και πήρε την πρόκριση.
Στην διαδικασία των πέναλτι πήρε την μεγάλη πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Φωστήρας επικρατώντας 5-4 των Χανίων.
Η ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 10', όμως η μπάλα στο σουτ του Παραρά προσέκρουσε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Ίδια κατάληξη είχε το φάουλ του Κέρι, όταν στο 43' η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μπότου.
Στην παράταση και συγκεκριμένα στο 96' ο Κέρι είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί, μοιραίος παίκτης για τους Κρητικούς ήταν ο Ιωαννίδης, καθώς αστόχησε και η πρόκριση πήγε στα... χέρια της ομάδας του Ταύρου.
Ο Φωστήρας στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο σε διπλούς αγώνες.
Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος (72' λ.τ. Αρχοντάκης), Μπιλίτσης, Πεταβράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας, Τασούλης, Βαβάτσικος, Σαρρής, Δωροβίνης, Χάμπας.
ΑΟ Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Παπαδόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Ψυxουντάκης (70' Γωνιωτάκης), Πυθαρούλης, Βουρβαχάκης, Παπαδάκης (55' Ταταράκης), Κέρι, Δουμάνης, Πάγκαλος (81' Ιωαννίδης), Μποτωνάκης.



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: