Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Σε καλό δρόμο το «deal»

Σε καλό δρόμο το «deal»
Θετικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν για τη σωτηρία της ΑΕΚ. Στέλεχος της «Seymour Pierce» ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με την οικογένεια Βιντιάδη για τον καταρτισμό του πλάνο που έχει ως στόχο το παραπάνω θέμα.

Ο Τομ Σέλντον αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτη για την Αγγλία, όπου θα συνεχίσει να εργάζεται στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την ολοκλήρωση του deal.

Οι βασικοί άξονες έχουν ήδη αποφασιστεί, ενώ έχει γίνει κουβέντα και για διάφορες λεπτομέρειες. Το μόνο που περιμένουν οι υποψήφιοι επενδυτές είναι τα αποτελέσματα του ελέγχου των ορκωτών λογιστών, κυρίως για κάποιες οφειλές της ΠΑΕ προς τρίτους.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές παρουσιάζονται σίγουρες για την ολοκλήρωση των τελευταίων εκκρεμοτήτων που αφορούν την αλλαγή σελίδας στην Ένωση. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Απομένει να διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν οι επενδυτές. Δηλαδή, αν αυτό θα γίνει με τμηματική απόκτηση μετοχών ή με απευθείας καταβολή 10 εκατ. ευρώ για το πλειοψηφικό πακέτο.

Σε κάθε περίπτωση, το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως το θέμα δεν θα τραβήξει κι άλλο, αφού μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πριν από εκείνο της άλλης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά των Βιντιάδη και Χάρις.

Λίνεν: «Θα σεβαστώ την αντίδρασή σας»

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Έβαλντ Λίνεν με την απόφαση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ να ζητήσουν από τον Ανδρέα Δημητρέλο αντί να δοθούν χρήματα για να καταλύσει η ομάδα σε ξενοδοχείο πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, το ποσό να αυτό να χρησιμοποιηθεί για την «ανακούφιση» παικτών που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Η συζήτηση των ποδοσφαιριστών με τον Γερμανό τεχνικό κράτησε αρκετή ώρα και εκείνος φέρεται να τους είπε: «Θα σεβαστώ την αντίδρασή σας, αρκεί να είστε επαγγελματίες. Επίσης, μπορεί να μην αποσυρθούμε στο ξενοδοχείο, αλλά θα δειπνήσουμε όλοι μαζί μετά την τελευταία προπόνηση και την ημέρα του αγώνα θα συγκεντρωθούμε το πρωί στο ξενοδοχείο για να πάρουμε πρωινό και να συνεχίσουμε κανονικά την προετοιμασία μας για το παιχνίδι».

Κέρδος για την ΑΕΚ

Εν τω μεταξύ, πριν από την έναρξη της χθεσινής απογευματινής προπόνησης ο Ρότζερ Γκερέιρο βρέθηκε στο γραφείο του προέδρου της ΑΕΚ. Οι δύο άνδρες συζήτησαν από μηδενική βάση το ενδεχόμενο να έρθουν σε μια ολοκληρωμένη συμφωνία που θα αφορά τα οφειλόμενα, αλλά και το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δέχθηκε να μειωθούν οι απολαβές του και αυτό θα επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Το συνολικό όφελος της Ένωσης ανέρχεται στις 500.000 ευρώ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: