Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

«Με τίμησε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ»

«Με τίμησε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ»
Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για να καθίσει στον πάγκο της δήλωσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Μιλώντας για το «ναυάγιο» της μετακίνησής του (και) στην Κλουζ, ο Πορτογάλος τόνισε ότι τόσο η προσέγγιση της πρωταθλήτριας Ρουμανίας, όσο και εκείνη της «Ένωσης» που είχε προηγηθεί, τον τιμούν.

Αφού τόνισε λοιπόν τους δεσμούς που έχει αναπτύξει με την ομάδα της Ολιανένσε και τον κόσμο της, δήλωσε έτοιμος να τα δώσει όλα μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του μαζί της.

«Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Ολιανένσε. Με τιμά και με κολακεύει το ενδιαφέρον δυο μεγάλων ομάδων από την Ελλάδα και τη Ρουμανία. Η διαδρομή μου ως προπονητής είναι ακόμα μικρή και το να αποκτήσω επιπλέον εμπειρίες είναι πολύ σημαντικό», ανέφερε ο Κονσεϊσάο στο «maisfootball».

Εξήγησε λοιπόν ότι «δυο μόνο προπονητές έχουν πωληθεί στο εξωτερικό από την Πορτογαλία: Ο Μουρίνιο και ο Βίλας-Μπόας» και κατέληξε χαρακτηριστικά: «Σε μια μικρή ομάδα, όπως η Ολιανένσε, νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που προέκυψε τέτοιο ενδεχόμενο. Και μάλιστα εις διπλούν.

Παρόλο λοιπόν που κατά κάποιο τρόπο κατάπια τον εγωισμό μου μένοντας εδώ, δεν με ενοχλεί. Έχω συμβόλαιο ως το τέλος της χρονιάς με την ομάδα και μετά θα δούμε. Είμαι χαρούμενος, θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, με την ίδια ένταση που το κάνω πάντα σε αγώνες και προπονήσεις»
.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: