Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ατρόμητος: Fentagin κατά αστυνομίας!!

Πρώτοι οι οπαδοί του ΠΑΣ εξέδωσαν ανακοίνωση για τη συμπεριφορά της αστυνομίας προς τους οπαδούς του Ατρομήτου και τώρα ήρθε η σειρά των... παθόντων να πάρουν θέση για τα όσα έλαβαν χώρα μετά το τέλος του αγώνα των «Ζωσιμάδων».
Οπως λοιπόν αναφέρεται στην ανακοίνωση που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα των Fentagin, ενώ δεν έγινε τίποτα το μεμπτό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ματς (άλλωστε οι σχέσεις των οργανωμένων των δύο ομάδων είναι εξαιρετικές), οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν ακραία συμπεριφορά. Σας παραθέτουμε μέρος της ανακοίνωσης των Fentagin:
«Ποια άλλη θα ήταν η αφορμή ώστε να χαλάσει το κλίμα αντίδρασης που δημιουργήθηκε απο κοινού με αντικατασταλτικά συνθήματα, φωνή υπέρ των δικαιωμάτων των οπαδών κτλ, από το να μας κλειδώσουν αναίτια και χωρίς λόγο για αρκετή ώρα στο στάδιο μετά την λήξη του παιχνιδιού, δεδομένου του εμφανούς αλληλοσεβασμού μεταξύ των οπαδων των δύο ομάδων.
Όπως είναι αναμενόμενο αυτή η΄τακτική δημιούργησε εκνευρισμό, όξυνε τα πνεύματα και οι πρώτες αντεγκλήσεις δεν άργησαν να έρθουν. Πώς όμως απαντάει μια «πολιτισμένη αστυνομία» του δυτικού κόσμου? Απαντάει ακριβώς σαν μια συμμορία που εκδικείται...Ενώ η θύρα είχε δύο πόρτες (μια μεγάλη και μια μικρή) τα τσακάλια της ελ.ας. άνοιξαν την μικρή ώστε να βγαίνει ένας ένας, ενώ έξω απο αυτήν και μετα το γάμα που σχηματίζεται απο κάγκελα «ασφαλείας» δημιούργησαν δυο σειρές και αφού άφησαν τους πρωτους 5 να βγουν άρχισαν να ανεβοκατεβάζουν τα γκλοπς στα κεφάλια, τις πλάτες, τα χέρια και τα πόδια όλων όσων περνούσαν ανάμεσά τους. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπήρχαν διαχωρισμοί σε ηλικίες και φύλα ενώ η συμπλοκή κράτησε έξω απο τα πούλμαν μέχρι και τις πόρτες... Ξέρουμε οτι δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που βλέπουμε τέτοια αντιμετώπιση προς εμάς, τους υπόλοιπους οπαδούς αλλά και κάθε κοινωνικό στρώμα που έχει μάθει να αντιστέκεται.
Δεν ελπίζουμε ούτε θέλουμε την δικαιοσύνη ΤΟΥΣ,μας έχει δείξει πάμπολλες φορές τα δόντια της,ελπίζουμε στα δικά μας μυαλά και στην μεταξύ μας, σαν οπαδοί-άνθρωποι, αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια...
Υγ1: Σεβασμός στους Απει Ρωταν για την συμπεριφορά που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.Ακόμα περισσότερος σεβασμός μετά από την Κυριακή και την ανακοίνωση που εβγαλαν πολύ άμμεσα
Υγ2: ΑΣΤΕΡΙ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΟΣ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: