Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΑΕΚ: Εκτός «διπλού» ο Κατίδης λόγω έντασης!

Ο Γιώργος Κατίδης ήρθε σε κόντρα με τον βοηθό του Έβαλντ Λίνεν, Μανώλη Παπαδόπουλο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός «διπλού» και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να είναι αμφίβολη.
Σε όλες τις ομάδες του κόσμου, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων υπάρχουν νεύρα και το κλίμα μπορεί να πυροδοτηθεί. Φέτος, η ΑΕΚ απείχε από τέτοια γεγονότα μέχρι στιγμής, ωστόσο αυτό συνέβη για πρώτη φορά στην προπόνηση της Πέμπτης.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του «διπλού» ο Γιώργος Κατίδης δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα και έμεινε στο έδαφος από τους πόνους. Εκείνη τη στιγμή ο βοηθός του Έβαλντ Λίνεν, Μανώλης Παπαδόπουλος τον προέτρεψε να σηκωθεί καθώς θεώρησε πως δεν έχει κάτι, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να αντιδρά έντονα και να τίθεται εκτός διπλού.
Πλέον, αναμένεται η στάση του Γερμανού τεχνικού καθώς ενδέχεται να μείνει εκτός αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την αντίδρασή του. Άλλωστε, ο Γερμανός τεχνικός είναι λάτρης της πειθαρχίας και δύσκολα δέχεται τέτοια γεγονότα από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του.



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: