Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

«Μια νίκη για να ξεμπλοκάρουμε»

«Μια νίκη για να ξεμπλοκάρουμε»
Κανένα άγχος για τη θέση του δεν αισθάνεται ο Στέφανο Πιόλι, αν και η ομάδα του, χάνοντας από τη Γιουβέντους με 2-1 στο Τορίνο, συμπλήρωσε 4 συνεχόμενες ήττες. Ο προπονητής της Μπολόνια τόνισε, μιλώντας στο «Rai Sport», πως οι παίκτες του σύντομα θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, που τόσο χρειάζονται, ενώ χαρακτήρισε απίστευτο ποδοσφαιριστή τον Πολ Πογκμπά.

Η νίκη της Μπολόνια επί της Κατάνια με 4-0 στις 30 Σεπτεμβρίου, ήταν η τελευταία για τους «ροσομπλού», που μετρούσαν τρεις συνεχόμενες ήττες πριν το ματς του Τορίνο, όπου αντιμετώπισαν τη Γιουβέντους. Η αποστολή της ομάδας του Στέφανο Πιόλι ήταν εξ αρχής δύσκολη και αυτό το γνώριζε και ο Ιταλός προπονητής. Η «Μεγάλη Κυρία», τελικά, αν και χρειάστηκε να φτάσει στα τελευταία λεπτά, πήρε τη νίκη με 2-1 και άφησε για 4ο παιχνίδι τη Μπολόνια χωρίς βαθμό.

Παρά την προτελευταία θέση στη βαθμολογία και τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Στέφανο Πιόλι δεν νιώθει πως η θέση του απειλείται. «Δεν είμαι αγχωμένος. Αντίθετα είμαι αποφασισμένος να παλέψω. Είναι κρίμα να παίζουμε καλά, όπως σήμερα και τελικά να μην παίρνουμε βαθμούς. Η ομάδα, όμως, έχει παίκτες με ήθος, με αρχές. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα δικαιωθούμε. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να κάνουμε μια νίκη και να ξεμπλοκάρουμε ψυχολογικά. Η θέση μου, πάντως, δεν απειλείται», σημείωσε ο Πιόλι.

Το βαθμό της ισοπαλίας τους τον στέρησε ο Πολ Πογκμπά, με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις. Ποια είναι η άποψη του προπονητή της Μπολόνια για το Γάλλο; «Είναι ήδη ένας έτοιμος παίκτης. Με εντυπωσίασε με τη δύναμή του, την τεχνική του κατάρτιση και την προσωπικότητα με την οποία αγωνίστηκε. Είναι απίστευτος. Δεν είναι, για μένα, απλά ένα ταλέντο, με προοπτική εξέλιξης. Είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής από τώρα, παρά το νεαρό της ηλικίας του», απάντησε ο Στέφανο Πιόλι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: