Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

«Πάμε όπως με τη Μίλαν»

«Πάμε όπως με τη Μίλαν»
Έντονη είναι η αγωνία του Τζίτζι Ντελνέρι για το ντεμπούτο του σε εντός έδρας παιχνίδι της Τζένοα. Ο έμπειρος τεχνικός δεν έκρυψε πως περιμένει με λαχτάρα την πρώτη επαφή με τους νέους του οπαδούς. Χαρακτηρίζει, ωστόσο, το ματς με τη Φιορεντίνα ιδιαίτερα δύσκολο, τονίζοντας πως θα ικανοποιηθεί με μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνη του Μιλάνου.

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές της Ιταλίας και να έχει καθίσει, εκτός των άλλων και στον πάγκο της Γιουβέντους. Το… τρακ της πρώτης εμφάνισης, όμως, δεν τον εγκαταλείπει, αφού όπως δηλώνει πριν το παιχνίδι της Τζένοα με τη Φιορεντίνα, νιώθει έντονα την αγωνία για το ντεμπούτο του σε εντός έδρας ματς. Ο λόγος για τον Τζίτζι Ντελνέρι, που μετά την εμφάνιση στο Σαν Σίρο, το βράδυ της Πέμπτης θα καθίσει στον πάγκο της Τζένοα σε εντός έδρας αγώνα για πρώτη φορά.

Για το ματς αυτό ο Ντελνέρι μίλησε την Τετάρτη και παραδέχτηκε πως το περιμένει με αγωνία. «Είναι η πρώτη φορά που θα αντικρύσω τον κόσμο μας από κοντά. Νιώθω αγωνία για αυτή τη στιγμή, αλλά και θέληση για τη νέα αρχή που κάνω. Είμαι βέβαιος πως οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν σε αυτό το δύσκολο ματς που έχουμε, κόντρα στη Φιορεντίνα», είπε ο Ντελνέρι.

Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα σε συνεχή αγωνιστική άνοδο. «Η Φιορεντίνα βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα, εφάμιλλη με αυτή της Γιουβέντους και της Ίντερ. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, στο οποίο φαίνεται η δουλειά του Μοντέλα. Θα είναι δύσκολο το ματς, ιδίως από τη στιγμή που καλούμαι να χρησιμοποιήσω αρκετούς νέους και άπειρους παίκτες, λόγω των απουσιών που έχουμε. Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί άλλοθι. Όποιος βρίσκεται στην ομάδα πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Θα ήθελα να παίξουμε όπως με τη Μίλαν, αλλά παίρνοντας καλό αποτέλεσμα», σημείωσε ο Ντελνέρι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: