Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μαλιούφας: «Ηθική ικανοποίηση η ανανέωση του Κάτσε»

Για τον Έργκους Κάτσε και την ανανέωση του συμβολαίου του μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα" μίησε ο Κώστας Μαλιούφας.


«Ηθική ικανοποίηση η ανανέωση του Κάτσε για εμάς. Όλα αυτά τα παιδιά άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε και σήμερα μπορούν και παίρνουν κάποια χρήματα, ενώ πριν δεν είχαν να πάρουν ούτε… τυρόπιτα που λέει ο λόγος. Το αξίζουν αυτά τα παιδιά γιατί αγωνίστηκαν για να φτάσουν εκεί που είναι τώρα. Ο Κάτσε, ο Αθανασιάδης αλλά και ο Σαλπιγγίδης παλαιότερα είναι παραδείγματα
Είναι τρεχαντίρι ο Έργρκους. Ήταν δύστροπο παιδί και μόνο που άλλαξε χαρακτήρα, είναι από τα πιο θετικά. Έχει περάσει δύσκολα αυτό το παιδί, αλλά κατάφερε να φτάσει ψηλά. Εμείς τον λέγαμε κουρδιστό τότε, όπου πήγαινε η μπάλα ήταν από πίσω. Τα εργομετρικά του είναι φοβερά. Είναι ασταμάτητος. Τον βλέπω να έχει ανοδική πορεία στο μέλλον» ανέλυσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.


Ο ίδιος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Γιώργο Δώνη: "Ο Δώνης είδε από την αρχή τα παιδιά με το που ήρθε στην ομάδα και κάποια από αυτά τα ξεχώρισε. Θέλει και λίγο τύχη, αλλά όταν σου δοθεί η ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος να την αρπάξεις από τα μαλλιά. Πραγματικά ο ΠΑΟΚ έχει «φλέβα χρυσού» στην ακαδημία. Παλαιότερα δεν είχαμε καν αρκετές μπάλες στις ακαδημίες".


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: