Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Δε βιάζεται να επανέλθει ο Πουγιόλ!!

Δε βιάζεται να επανέλθει ο Πουγιόλ
Δεν ταξίδεψε με την αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μαγιόρκα ο Κάρλες Πουγιόλ. Ο αμυντικός των Καταλανών παρόλο που προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες δύο ημέρες αποφάσισε να αποθεραπευθεί τελείως και να μη βιαστεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση, σύμφωνα με τη Marca.

Η προσέγγιση του πλέον έχει αλλάξει μετά τους τραυματισμούς που έχει υποστεί όλη τη χρονιά. Προτεραιότητα του είναι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους με ασφάλεια και όχι με βιασύνη. Αν ο αγώνας με τη Μαγιόρκα ήταν ένα τελικός θα έδινε το παρών. Ακόμη όμως είναι Νοέμβριος και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στη σεζόν, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει υποφέρει ήδη από 3 τραυματισμούς φέτος.

Ο Βιλανόβα έδωσε τη δική του διάσταση στο θέμα: «Αν έρθει σε εμένα και μου πει ότι είναι έτοιμος θα τον πάρω στην αποστολή. Αλλά οι τρεις πλευρές , ο παίκτης, το ιατρικό επιτελείο και εγώ αποφασίσαμε να μην βιαστούμε».

Το θετικό είναι ότι αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει αγώνας στην Ευρώπη για την Μπαρτσελόνα και το επόμενο παιχνίδι είναι το επόμενο Σάββατο, που αντιμετωπίζει τη Σαραγόσα και επομένως θα έχει όλη την εβδομάδα ώστε να είναι έτοιμος τότε.

Από τη μεριά του πάντως ο Ζεράρ Πικέ μετά την επάνοδο του στον αγώνα με τη Σέλτικ ταξίδεψε με την αποστολή για την αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα. Ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα μετά τον αγώνα στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν και τραυματίστηκε στον αγώνα του Champions League κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: