Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Ήταν κουρασμένη η Μάλαγα»

«Ήταν κουρασμένη η Μάλαγα»
Την πρώτη της νίκη από τον περασμένο Ιανουάριο κατάφερε να πετύχει η Σοσιεδάδ απέναντι στην Μάλαγα, κάτι που αποτέλεσε την έκπληξη της αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Φιλίπ Μοντανιέρ δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και υποστήριξε ότι η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν κουρασμένη από τις υποχρεώσεις που έχει στην Ισπανία και το Champions League.

«Παίξαμε καλά. Η αλήθεια είναι ότι η Μάλαγα έχει παίξει πολλά παιχνίδια, ένα πολύ δύσκολο κόντρα στο Μιλάνο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και παρατηρήσαμε, επίσης, ότι ήταν λίγο κουρασμένη. Χρειαζόμασταν μία νίκη. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομάδα, όχι εγώ. Είχαμε επιθετικό σύστημα και οι παίκτες το εφάρμοσαν. Μου αρέσει να παίζουμε καλά», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Σοσιεδάδ και πρόσθεσε:

«Είχαμε σωστή αντιμετώπιση των συνθηκών και συγκέντρωση για 90 λεπτά. Η ομάδα αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο. Βρήκαμε κάτι που μας έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια. Η νίκη για εμάς είναι σημαντική για εμάς μετά από 10 μήνες χωρίς να έχουμε πετύχει κάτι ανάλογο μακριά από την έδρα μας. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: