Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Θα παίξουμε όπως η Σέλτικ»

«Θα παίξουμε όπως η Σέλτικ»
Η Μαγιόρκα θα πάρει έμπνευση από τη Σέλτικ, ώστε να καταφέρει να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο σημερινό μεταξύ τους αγώνα αλλά σύμφωνα με τον Χαβιέ Αριθμέντι αυτό μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Ο 28χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει με τους συμπαίκτες του την πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος και ο τρόπος που οι Σκωτσέζοι έφτασαν στην επιτυχία μπορεί να είναι «οδηγός» για αυτούς.

«Με τον τρόπο που έπαιξε η Σέλτικ θα μπορούσε να είχε χάσει. Εξαρτάται από την αποτελεσματικότητα της Μπαρτσελόνα και όταν είναι σε καλή φόρμα είναι δύσκολο να μην κερδίσει.

Θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Μπορούμε να εφαρμόσουμε το πλάνο της Σέλτικ αλλά σε τέτοια παιχνίδια κερδίζει μόνο μια φορά στις δέκα. Σημασία έχουν τα γκολ αλλά αν η Μπαρτσελόνα είναι στη γνωστή της φόρμα, δεν πρόκειται να κερδίσουμε
», τόνισε.

Ακόμη ο Αριθμέντι δε βλέπει μεγάλες διαφορές στους Καταλανούς του Βιλανόβα με την ομάδα του Γκουαρντιόλα:

«Είναι το ίδιο επικίνδυνοι, έχουν αλλάξει πολύ λίγο. Συνεχίζουν να είναι μια ομάδα από τις καλύτερες όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο. Παίζοντας κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις γιατί έχουν μεγάλη κατοχή μπάλας και είναι πολύ δύσκολο να την ανακτήσεις.

Αγωνίζονται με πολλούς παίκτες στην επίθεση και αυτό τους δίνει περισσότερες επιλογές. Θα είναι πολύ δύσκολο αλλά αφήνουν κάποια κενά στην άμυνα.

Αυτοί και η Ρεάλ παίζουν στο δικό τους πρωτάθλημα και είναι πολύ δύσκολο να πάρεις κάτι θετικό αλλά το κίνητρο να αγωνιστείς κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους είναι πολύ μεγάλο
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: