Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ήθελε Ρεχάγκελ ο Σαββίδης!

Ο ομογενής επιχειρηματίας εκτιμά τους θριαμβεύτες του 2004.

Ήθελε Ρεχάγκελ ο Σαββίδης!
Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους παίκτες και τους παράγοντες που συνέβαλαν στον άθλο του Euro 2004.

Στην κορυφή είναι ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης, το ίδιο ισχύει για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση και, φυσικά, τον αρχιτέκτονα εκείνης της επιτυχίας, Ότο Ρεχάγκελ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας είχε σκεφτεί να συνεργαστεί με τον Ρεχάγκελ, ο οποίος θα αναλάμβανε το πόστο του συμβούλου στην ΠΑΕ, για να μπορεί να έχει μία προσωπικότητα που θα ήταν είναι κοντά του και θα του κατέθετε άλλη μία άποψη για τη λειτουργία και το "χτίσιμο" μιας νέας ομάδας.

Στην πορεία, όμως, αυτή η σκέψη δεν προχώρησε και ο Σαββίδης απευθύνθηκε σε έναν τεχνοκράτη, ο οποίος δεν ασχολείται μόνο με το άθλημα. Ο λόγος για τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Από την πλευρά του, ο 42χρονος παράγοντας συνεχίζει να καταγράφει όλα όσα αφορούν την ΠΑΕ, εκτός των οικονομικών και απολύτως ποδοσφαιρικών θεμάτων.

Ο Τσιστιακόφ αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να εισηγηθεί όλα όσα μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα της ΠΑΕ και στη συνέχεια θα ξεκαθαρίσει αν θα προκύψει μόνιμη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: