Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Αγγέλου: «Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι»

Αγγέλου: «Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι»
Αισιόδοξος για το μέλλον του Άρη εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα (82-60) από τον Πανιώνιο.

Ο προπονητής των «κίτρινων» τόνισε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη μέσα στις επόμενες 4-5 εβδομάδες, ενώ στη συνέχεια άφησε να εννοηθεί πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ ο Τζέρεμι Χαντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου:

Για την ήττα της ομάδας του: «Ο Πανιώνιος νίκησε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν έναν άσχημο βράδυ για εμάς. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Η ήττα μας ήταν βαριά και γνωρίζω πολύ καλά πονάνε αυτές οι εμφανίσεις. Έχουμε πολλά πράγματα να λύσουμε σε επίθεση και άμυνα. Έχουμε μικρούς βραχυπρόθεσμους στόχους. Αυτά τα τρία παιχνίδια πέρασαν και έχουμε σκοπό μαζί με το ιατρικό τιμ να βελτιώσουμε την ενέργεια της ομάδας, προκειμένου να βελτιώσουμε τα αμυντικά μας κενά και να έχουμε περισσότερη κίνηση στην επίθεση. Βέβαια είναι γεγονός ότι η ομάδα δεν μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ, χωρίς να παίξει ομαδικά. Σε 4-5 βδομάδες θεωρώ ότι θα έχουμε ένα στιλ και πρώτα ο Θεός, εμφανίσεις σαν τις σημερινές θα είναι λιγότερες. Καλώς ή κακώς πρέπει να μαθαίνεις από τέτοιες ήττες».

Για τη συνέχεια: «Θα προσπαθήσουμε σκληρά. Στηρίζουμε τους παίκτες γιατί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις. Συνεχίζουμε…».

Για το τι δεν βγήκε στο παιχνίδι: «Αυτά που είχαμε σχεδιάσει, τα ανέτρεψε όλα ο Πανιώνιος με την εμφάνιση του στο πρώτο μέρος. Όταν δεν βγαίνει κάτι στο γήπεδο την ευθύνη την έχει ο προπονητής, όμως μαζί με τα παιδιά κοιτάμε να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε, τι λάθη κάναμε και τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε».

Για τον Κόλεμαν: «Δεν έχει συμφωνήσει ο Άρης με τον Κόλεμαν. Εμείς προσπαθούμε να βελτιώσουμε το βάθος του βασικού κορμού. Ο Χαντ έχει κάνει τεράστια προσπάθεια. Έχει σοβαρό πρόβλημα, έκανε προπονήσεις, πηγαίνει μια ταχύτητα παραπάνω με αυταπάρνηση, όμως δεν μας δίνει το κάτι παραπάνω. Με τον Κόλεμαν συζητήσαμε, του κάναμε την πρόταση μας και περιμένουμε. Αν δεν απαντήσει θα παραμείνουμε με τους διαθέσιμους».

Για τη δουλειά που χρειάζεται η ομάδα: «Ο κορμός του Άρη είναι καταπονημένος από την προετοιμασία και πρέπει να δούμε ποιο είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε κατανείμει το πρόγραμμα προπόνησης ανάλογα και με τον καιρό βελτιωθούμε. Εδώ και τρεις εβδομάδες είμαστε με την πλάτη τον τοίχο βδομάδες. Σήμερα το παιχνίδι ήρθε ανάποδα, όμως στο μπάσκετ ποτέ δεν κατεβάζεις το κεφάλι. Μόνο συνεχίζεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: