Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Τελειώνει ο Μπουμσόνγκ!!

Τελειώνει ο Μπουμσόνγκ
Δεδομένη θεωρείται η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να λυθεί η συνεργασία με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, κάτι που είχε αποκαλύψει η SportDay από τις αρχές Νοεμβρίου.

Οι «πράσινοι» δεν προτίθενται να καθυστερήσουν άλλο με την συγκεκριμένη υπόθεση και ήδη έχουν επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπό του Γάλλου στόπερ.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο μάνατζερ του 33χρονου παίκτη να έρθει στην Ελλάδα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και να συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες με την «πράσινη» ΠΑΕ.

Επειδή, όμως, υπάρχουν οι εκλογές της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ίσως το ραντεβού των δύο πλευρών να μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα, πριν από το ματς με τη Μάριμπορ.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι θα «σπάσουν» το συμβόλαιο με τη μικρότερη δυνατή ζημιά, έχοντας ως «όπλο» το ιατρικό ιστορικό του Μπουμσόνγκ που φανερώνει ότι δεν επιθυμεί να προσφέρει άλλο τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ετοιμάζει πολλές αλλαγές

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση στην έδρα της Κέρκυρας, αφού στη χθεσινή προπόνηση όσοι έπαιξαν με τη Λάτσιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης κι έδωσαν ένα διπλό με τη χρήση μικρών εστιών. Πάντως, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει με τέσσερις ή πέντε αλλαγές την ομάδα του κόντρα στους «Φαίακες».

Ο Μαρίνος είναι καλά και θα παίξει πιθανότατα ή δεξιά, αφού λείπει ο τιμωρημένος Σεϊταρίδης, είτε στα χαφ, εφόσον πάει δεξί μπακ ο Βύντρα και ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας ο Τριανταφυλλόπουλος. Ο Φορναρόλι και ο Πετρόπουλος διεκδικούν, επίσης, τη θέση του τραυματία Τοτσέ στην επίθεση, ενώ και ο Μαυρίας είναι πιθανό να παίξει αντί του Κουίνσι που απογοητεύει τελευταία.

Ο Μπαρμπαρούσης παράλληλα είναι φρέσκος, όμως, δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, ενώ ο Λαγός έδειξε πειθαρχημένος όσο έπαιξε με τη Λάτσιο και δεν θα είναι έκπληξη να του δοθεί θέση βασικού.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες ο Πίντο και ο Σισοκό, με τη σημερινή προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί και το μεσημέρι οι «πράσινοι» θα πετάξουν για την Κέρκυρα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: