Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Γιαννιώτας: «Δεν είναι τυχαίοι οι παίκτες του Άρη»

Γιαννιώτας: «Δεν είναι τυχαίοι οι παίκτες του Άρη»
Στα λάθη που έκανε ο Άρης, αλλά και στο γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες, στάθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας μετά την ήττα 2-1 από τον Λεβαδειακό.

Ωστόσο, ο νεαρός παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης πιστεύει ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα στο μέλλον, ενώ τόνισε κανείς παίκτης που αγωνίζεται στον σύλλογο δεν είναι τυχαίος.

«Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και νομίζω ότι τα γκολ που δεχτήκαμε δεν είναι του επιπέδου μας. Θεωρώ ότι το ματς το χάσαμε στο 2-1. Στο δεύτερο μέρος μείναμε με δέκα παίκτες και μετά ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε κάτι», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το ότι ο Άρης «πάλεψε» αν και έμεινε με δέκα παίκτες, είπε: «Για να βρίσκεται κάποιος στον Άρη, σημαίνει ότι δεν είναι τυχαίος. Όποιος καλείται να παίξει θα το κάνει με επιτυχία. Είδατε τον Αντωνιάδη που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Αξίζει τις ευκαιρίες και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Οι ακαδημίες του Άρη βγάζουν ταλέντα και σιγά-σιγά έρχονται και στην πρώτη ομάδα. Θέλουμε όμως όλοι στήριξη και θα δείξουμε μέσα στο γήπεδο τι αξίζουμε».

Όσον αφορά την αποβολή του Γκέσιου, είπε: «Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι ή όχι. Πάντως όταν μια ομάδα μένει με 10 παίκτες από το 50' τότε είναι δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: