Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Την… μάτιασαν!!

Την… μάτιασαν
Τη φετινή σεζόν η Ζούλτε- Βάρεγκεμ πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, με αποτέλεσμα να μετράει τρεις νίκες τις προηγούμενες αγωνιστικές και να έχει αποσπάσει τα εγκωμιαστικά σχόλια του εγχώριου Τύπου.

Ωστόσο, το σύνολο του Φράνκι Ντούρι στην έδρα του «στραβοπάτησε» ήρθε 1-1 με την Μαλίν σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τους γηπεδούχους, αφού στο 7’ ο κεντρικός αμυντικός της Μαλίν, Κένι Βαν Χοεβέλεν, αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους φιλοξενούμενους να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Πέντερσεν στο 42'.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του τερματοφύλακα της Μαλίν. Τελικά το παιχνίδι στα ίσια έφερε ο Λέγε στο 73’, μετά από όμορφη μπαλιά του Ντε Φάου. Τα τελευταία λεπτά οι ποδοσφαιριστές της Ζούλτε- Βάρεγκεμ πίεζαν ασφυκτικά, προκειμένου να σημειώσουν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη, το οποίο όμως δεν ήρθε.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής η Γκέρμιναλ πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Λιρς με 3-1. Σερκλ Μπριζ και Γάνδη ήρθαν 2-2, ενώ χωρίς νικητή και χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση της Λέουβεν κόντρα στην Κορτράικ στο γήπεδο της πρώτης.

Η (15η) αγωνιστική:

Παρασκευή (9/11)

Λόκερεν- Σταντάρ Λιέγης 2-1

Σάββατο (10/11)

Σερκλ Μπριζ- Γάνδη 2-2
Λιρς- Γκέρμιναλ 1-3 --
Λέουβεν- Κορτράικ 0-0
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Μαλίν 1-1
Μπέβερεν- Σαρλερουά 0-0

Κυριακή (11/11)

Άντερλεχτ- Κλαμπ Μπριζ (15:30)
Γκενκ- Μόνς (19:00)

Η επόμενη (16η) αγωνιστική:

Άντερλεχτ- Κορτράικ
Σαρλερουά- Μαλίν
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Σταντάρ Λιέγης
Λέουβεν- Μονς
Λόκερεν- Γκέρμιναλ
Λιρς- Γάνδη
Μπέβερεν- Κλαμπ Μπριζ
Σερκλ Μπριζ- Γκενκ



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: